Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Όλοι εναντίον όλων στην εξεταστική για την Υγεία!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Όλοι εναντίον όλων στην εξεταστική για την Υγεία!

Εκ διαμέτρου αντίθετες είναι οι απόψεις των κομμάτων για την υπόθεση των αρθροσκοπήσεων των 1.500 ευρώ, που έγιναν σε διαγνωστικό κέντρο συγγενών του Μάριου Σαλμά. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να ζητά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη, στρεφόμενος, εκτός του κ. Σαλμά, και κατά του Μάκη Βορίδη, ο οποίος υπέγραψε την υπουργική απόφαση για την παραπάνω τιμολόγηση.

Οσο για τη Ν.Δ., υποστήριξε ότι δεν προκύπτει απολύτως καμία πολιτική ευθύνη των Σαλμά – Βορίδη. Ζήτησε μάλιστα να αναζητηθούν ευθύνες στους Π. Κουρουμπλή, Ανδρ. Ξανθό και Π. Πολάκη, γιατί «επί ημερών τους έγιναν οι εν λόγω εξετάσεις», όπως τόνισε.

«Η υπόθεση χρήζει περαιτέρω διερεύνησης από τη Δικαιοσύνη» είπε η Εφη Χριστοφιλοπούλου του ΚΙΝ.ΑΛ., που μίλησε για «ηθικά επίμεμπτη» πράξη του Μάριου Σαλμά που γεννά ερωτηματικά, υποστήριξε ωστόσο ότι δεν τεκμηριώνεται ποινική ευθύνη για τον πρώην υφυπουργό της Ν.Δ.

Σημειώνεται ότι η πλειονότητα των κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗ.ΣΥ., ΚΚΕ, Χ.Α. και ΑΝ.ΕΛ.) ζήτησε η όλη υπόθεση των αρθροσκοπήσεων να πάει στη Δικαιοσύνη για περαιτέρω διερεύνηση.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ