Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ο Λάκης Γαβαλάς και οι… ιστορίες από τη φυλακή

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο Λάκης Γαβαλάς και οι… ιστορίες από τη φυλακή

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Λάκης Γαβαλάς σχετικά με τη δράση της αποκαλούμενης «Κόζα Νόστρα» των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο εκκεντρικός σχεδιαστής μόδας, ο οποίος πέρασε 15 μήνες στην έκτη πτέρυγα των VIP για χρέη ύψους 2,2 εκατομμυρίων ευρώ ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πως τον είχαν πλησιάσει μέσα στη φυλακή και τον είχαν ρωτήσει αν ήθελε να… εξοντώσουν κάποιον για λογαριασμό του!

Ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αταίριαστοι», ανέφερε χαρακτηριστικά για εκείνη τη συνάντηση, η οποία θα τού μείνει αλησμόνητη:

«Όταν μπήκα κάποιος άνθρωπος μου είπε: «Θέλεις να εξοντώσουμε κάποιον;». Κάποιος πολύ μεγάλος που ήταν μέσα στη φυλακή. Του είπα: «Όχι δεν θέλω. Εγώ έχω τιμωρηθεί, δύο ακόμα άνθρωποι που είναι τιμωρημένοι είναι η οικογένειά μου και δεν θέλω να συμβεί κάτι κακό. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, σας το λέω και ανατριχιάζω, όλοι με έλεγαν “κύριο Γαβαλά”. Κανείς δεν ήρθε κοντά μου να μου κάνει κάτι κακό», τόνισε.

Kυκλοφορούσε χωρίς συνοδεία

Μάλιστα, πρόσθεσε πως κυκλοφορούσε χωρίς συνοδεία όσο καιρό έμεινε στη φυλακή και έχαιρε απόλυτου σεβασμού από τους συγκρατούμενούς του. Στην ερώτηση αν υπάρχει μαφία στις φυλακές, απάντησε:

«Οι φυλακές είναι μια κλειστή κοινωνία, όπως είναι και η κοινωνία μας. Υπάρχει μαφία, υπάρχουν καλοί άνθρωποι, υπάρχουν κακοί. Υπάρχουν τσαμπουκάδες που κάθε τόσο τους βγαίνει το ένστικτο να τσακωθούν και υπάρχουν οι “άγγελοι”, οι άνθρωποι που διαβάζουν βιβλία, που δουλεύουν στα τυπογραφεία».

Εντύπωση προκάλεσε η αποκάλυψη του «Mr Lak» πως καταδικασμένα μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς» τού είχαν κάνει δώρο ένα δερμάτινο ντοσιέ με αφιέρωση. Μίλησε ακόμα για τις σκληρές συνθήκες που επικρατούν στα σωφρονιστικά καταστήματα, ενώ πήρε θέση ακόμα και για σκάνδαλο με το δάνειο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, λέγοντας με εμφανή διάθεση χιούμορ:

«Τον σέβομαι γιατί έχει το μισό από το όνομα: Λάκη! Πρέπει να του βάλουμε και ένα «πο» ακόμα. Ποπο-Λάκη, φτάνει πια… Να τελειώσει αυτή η μαγκιά»!

Οι περιπέτειες του 65χρονου μόδιστρου ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2011, όταν συνελήφθη για χρέη που ξεπερνούν τα 1.480.000 ευρώ. Τον Ιανουάριο του 2012, έπειτα  από αλλεπάλληλες συλλήψεις, οδηγήθηκε στη φυλακή, όπου παρέμεινε για σχεδόν 15 μήνες. Τον Ιούνιο του 2013, η «Espresso» είχε δημοσιεύσει κατ΄ αποκλειστικότητα  φωτογραφίες- ντοκουμέντα της ζωής του Λάκη Γαβαλά και άλλων κρατουμένων- celebrities πίσω από τα κάγκελα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ