Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Άρειος Πάγος: Ερευνά καταγγελίες περί “απειλών” σε βάρος βουλευτών των ΑΝΕΛ που θα ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άρειος Πάγος: Ερευνά καταγγελίες περί “απειλών” σε βάρος βουλευτών των ΑΝΕΛ που θα ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών

Εντολή για τη διενέργεια προκαταρτικής ποινικής έρευνας έδωσε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, μετά τις αναρτήσεις των ιστοσελίδων documento και news247, σύμφωνα με τις οποίες, βουλευτές των ΑΝΕΛ δέχονται απειλητικά μηνύματα για να μην δώσουν την ψήφο τους στην συμφωνία των Πρεσπών.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, παρήγγειλε στον προιστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, κ. Ευ. Ιωαννίδη, την διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής, προκειμένου να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παρακίνησης σε τέλεση κακουργήματων.

Μάλιστα, σύμφωνα με το documentο, στέλεχος της μεγαλύτερης νομαρχιακής οργάνωσης της ΝΔ, ζητεί από τους παραλήπτες μηνύματος που αποστέλλεται, να απειλούν τους βουλευτές προκειμένου να μην στηρίξουν την συμφωνία, ενώ παραθέτει τα ονόματα και τα τηλέφωνα των βουλευτών που φέρονται ότι θα  ψηφίσουν θετικά.

«Στέλνουμε μήνυμα ή παίρνουμε τηλέφωνο σε αυτούς που φαίνονται πρόθυμοι να στηρίξουν την κυβέρνηση που θα προδώσει την Μακεδονία μας. Τους λέμε ότι αυτό δεν θα ξεχαστεί. Να μην τολμήσουν να προδώσουν την Μακεδονία» φέρεται να λέει το μήνυμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ