Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Με διακοπή ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Με διακοπή ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Ξεκίνησε σήμερα στο δευτεροβάθμιο κακουργιοδικείο της Αθήνας και διεκόπη για τις 14 Σεπτεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, έγκλημα το οποίο διεπράχθη μέσα στο δικηγορικό γραφείο του θύματος τον Οκτώβριο του 2017.

Η δίκη εκφωνήθηκε σήμερα από την έδρα και στην επόμενη συνεδρίαση μετά την κλήρωση των ενόρκων, θα διακόψει εκ νέου για τις 25 Σεπτεμβρίου, προς αναζήτηση νέας αίθουσας λόγω πρόβλημα χωρητικότητας του ακροατηρίου.

Παρόντες, σήμερα στο δικαστήριο ήταν δυο από τους κατηγορουμένους, ενώ το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα που τέθηκε από την πλευρά της υπεράσπισης για αναβολή της δίκης. Το δικαστήριο τάχθηκε με την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας Παν. Αθανασίου, ο οποίος ζήτησε την ολιγοήμερη διακοπή της δίκης. Παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσαν τα μέλη της οικογένειας Ζαφειρόπουλου.

Σε δήλωση του ο δικηγόρος της οικογένειας της οικογένειας του Μ. Ζαφειρόπουλου, Θεόδωρος Μαντάς ανέφερε πως «το κύριο μέλημα της οικογένειας ειναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να μην επιτρέψουμε να χαθεί στη λήθη το ήθος η διαδρομη και η ακεραιότητα του Μιχάλη Ζαφειροπούλου».

Διαβάστε επίσης: Στο εδώλιο ξανά οι δολοφόνοι του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ