Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Έξι χρόνια κάθειρξη σε 23χρονο για νεκροφιλία

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έξι χρόνια κάθειρξη σε 23χρονο για νεκροφιλία

Για ασέλγεια ενός πτώματος καταδικάστηκε ένας 23χρονος στο Μπέρμπινχαμ, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη έξι ετών από το δικαστήριο. Ο νεαρός άνδρας υποστήριξε ότι είχε μπει για να ληστέψει το γραφείο τελετών και βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ.

«Τα αδικήματα που διαρπάξατε είναι ενάντια σε κάθε έννοια ανθρώπινης ευαισθησίας. Δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να βρω παρόμοια υπόθεση. Είναι δύσκολο να διανοηθεί κανείς μεγαλύτερη στέρηση αξιοπρέπειας για όσους έχουν χάσει τη ζωή τους» σχολίασε ο δικαστής του δικαστηρίου του Μπέρμιγχαμ, Μελμπούρνε Ινμάν.

Ο 23χρονος δήλωσε ένοχος ότι συνουσιάστηκε με ένα πτώμα στις 11 Νοεμβρίου στον νεκροθάλαμο ενός γραφείου τελετών στο Μπέρμιγχαμ. Μάλιστα, είχαν βρεθεί ίχνη DNA του Κουράμ στη σορό μιας γυναίκας, η ταυτότητα της οποίας δεν αποκαλύφθηκε, ενώ το πτώμα βρέθηκε έξω από το φέρετρο στο πάτωμα. Ο κατηγορούμενος είχε βεβηλώσει και εννέα φέρετρα στο νεκροτομείο, και υποστήριξε στο δικαστήριο ότι μπήκε με σκοπό να ληστέψει. Οι εξετάσεις του έδειξαν ότι είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες βότκας και ναρκωτικών ουσιών.

Την στιγμή που ήταν έτοιμος να φύγει, χτύπησε ο συναγερμός του γραφείου τελετών και συνελήφθη. Ο δικηγόρος του, Τζόζεφ Κέιτινγκ υποστήριξε ότι ο δράστης είναι «βαθιά λυπημένος», αλλά οι οικογένειες των θυμάτων κάνουν λόγο για ένα «τέρας» που «στριφογύρισε ένα μαχαίρι» στις καρδιές τους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ