Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Αναβιώνει η υπόθεση του συμβολαίου θανάτου ζευγαριού στο Περιστέρι

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αναβιώνει η υπόθεση του συμβολαίου θανάτου ζευγαριού στο Περιστέρι

Άνοιξε η αυλαία της δίκης για το συμβόλαιο θανάτου των 60.000 ευρώ του ζευγαριού στο Περιστέρι. Οι δράστες τον Φεβρουάριο του 2017 μπήκαν στο σπίτι οικογένειας στο Περιστέρι και εκτέλεσαν εν ψυχρώ το ζευγάρι την ώρα που κοιμόταν, ενώ τραυμάτισαν με μαχαίρι τον 28χρονο γιο της οικογένειας.

Τα τέσσερα μέλη της σπείρας που τον 53χρονο οικοδόμο και τη σύζυγό του 50 ετών, εκτελούσαν συμβόλαιο που «εκδόθηκε» από σκληρούς Αλβανούς κακοποιούς προκειμένου να μην πληρώσουν υπέρογκο χρέος στον πατέρα της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος οικοδόμος 4 ημέρες πριν από την δολοφονία του πήγε στην Ασφάλεια με πρόθεση να αποκαλύψει όσα γνώριζε για τους δράστες και την εμπλοκή τους σε δολοφονίες, εκβιασμούς και ναρκωτικά, αλλά το μετάνιωσε τελευταία στιγμή, γεγονός που κόστισε τη ζωή του.

Οι δράστες ομολόγησαν ότι επρόκειτο να πάρουν συνολικά 60.000 ευρώ, τα οποία όμως δεν έλαβαν ποτέ, όπως ισχυρίστηκαν. Από την αρχή η αστυνομικές αρχές έκαναν λόγο για μαφιόζικο χτύπημα. Όταν έφτασε στα χέρια τους υλικό κλειστού κυκλώματος εμφανίστηκε ένα ταξί στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και από αυτό το σημείο άρχισε να ξετυλίγεται το νήμα της υπόθεσης.

Σημειώνεται, ότι τα δυο παιδιά της οικογένειας μετά τον θάνατο των γονιών τους έφυγαν από το σπίτι τους. Η κόρη ζει στη Γερμανία στον αδερφό της μητέρας της και ο 28χρονος γιος νοσηλεύεται σε ίδρυμα, καθώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Η δίκη συνεχίζεται τον Δεκέμβριο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ