Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Απίστευτη απολογία στην δίκη της ΧΑ: «Μου έταξαν 25 ευρώ για να φωτογραφηθώ ως χρυσαυγίτης»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απίστευτη απολογία στην δίκη της ΧΑ: «Μου έταξαν 25 ευρώ για να φωτογραφηθώ ως χρυσαυγίτης»

Στην απίστευτη δικαιολογία πως «του έταξαν 25 ευρώ για να φωτογραφηθεί σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής», για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι είχε φωτογραφηθεί σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής , κατέφυγε κατηγορούμενος για την επίθεση στους Αιγύπτιους ψαράδες. Όπως υποστήριξε μέλη της Χρυσής Αυγής του “έταξαν” 25 ευρώ έξω από ένα σχολείο. Εκείνος δέχτηκε, φωτογραφήθηκε, αλλά τα 25 ευρώ δεν τα πήρε ποτέ!!

“Το έκανα για τα λεφτά. Δεν είμαι Χρυσαυγίτης, το έκανα ως εργασία. Αλλά τελικά δεν πληρώθηκα ποτέ!.. Λένε ότι με αναγνωρίζουν, ενώ εγώ δεν ήμουν εκεί. Δεν συμμετείχα στην επίθεση, δεν έχω καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν” είπε.

Στην ερώτηση της έδρας γιατί στην απολογία του στις ανακρίτριες είπε ότι ότι κάποιοι συγκατηγορούμενοι του φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής εκείνο το βράδυ- ενώ σήμερα υποστήριξε ότι όλη η παρέα φορούσε σκουρόχρωμα ρούχα- απάντησε ότι πιέστηκε να δώσει αυτήν την απάντηση ενώ ερωτηθείς πως βρέθηκε το τηλέφωνο του στον σκληρό δίσκο του πυρηνάρχη της Νίκαιας, δεν κατάφερε να δώσει πειστική εξήγηση.

Η απολογία του κατηγορουμένου έρχεται ως συνέχεια των χθεσινών αντιφατικών εξηγήσεων που έδωσαν οι άλλοι εμπλεκόμενοι, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια της προέδρου Μαρίας Λεπενιώτη.

Η δική θα συνεχιστεί αύριο στην δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού με την απολογία του φερόμενου ως πυρηνάρχη του Περάματος και την επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ