Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Απολογείται για τον φόνο του πρώην συζύγου της η 31χρονη μητέρα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απολογείται για τον φόνο του πρώην συζύγου της η 31χρονη μητέρα

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα Πέμπτη η 31χρονη μητέρα τεσσάρων μικρών παιδιών, η οποία το βράδυ της περασμένης Κυριακής μαχαίρωσε θανάσιμα τον 59χρονο – εν διαστάσει – σύζυγό της, κοντά στο Κέντρο Αστέγων, στη Νέα Αλικαρνασσό.

Η κατηγορούμενη είχε οδηγηθεί πριν λίγα 24ωρα ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος της άσκησε ποινική δίωξη για την ανθρωποκτονία του 59χρονου. Κατόπιν παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή, ωστόσο, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε ότι το θύμα ήταν βίαιο απέναντί της.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Κυριακής, σε κοντινή απόσταση από το Κέντρο Αστέγων, στη λεωφόρο Ικάρου, όταν η 31χρονη μαχαίρωσε τον 59χρονο στην κοιλιακή χώρα.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, στο σημείο του εγκλήματος έσπευσε αστυνομική δύναμη, καθώς και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 59χρονο, ο οποίος ήταν βαρύτατα τραυματισμένος.

Με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο 59χρονος διακομίστηκε τάχιστα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Ο τραυματίας εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο με τους γιατρούς να καταβάλουν τιτάνιες προσπάθειες να τον σώσουν.

Δυστυχώς, όμως ο 59χρονος δεν έμελλε να τα καταφέρει και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στην αίθουσα του χειρουργείου.

Πηγή: neakriti.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ