Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Βούλγαρος χτύπησε αλύπητα τη σύντροφό του! Έχασε το ένα από τα δύο έμβρυα που κυοφορούσε

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βούλγαρος χτύπησε αλύπητα τη σύντροφό του! Έχασε το ένα από τα δύο έμβρυα που κυοφορούσε

Χτύπησε τόσο άγρια την έγκυο σύντροφό του ένας μεθυσμένος αλλοδαπός στην Κω, ώστε το ένα από τα δύο έμβρυα που κυοφορούσε γεννήθηκε νεκρό!

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια της Ρόδου με κατηγορούμενο έναν Βούλγαρο ο οποίος χτύπησε αλύπητα την 30χρονη ομοεθνή του που βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης. Το επόμενο πρωί, η κοπέλα πήγε στο σπίτι του πατέρα της για να προστατευτεί, αλλά εκεί τη βρήκε ο Βούλγαρος ο οποίος την έβγαλε έξω από το σπίτι τραβώντας την από τα χέρια, την έβαλε με το ζόρι στο αυτοκίνητό του και στη διαδρομή από την πόλη της Κω προς την Αντιμάχεια την γρονθοκόπησε άγρια προκαλώντας της αιμορραγία.

Μάλιστα, απείλησε ότι θα τη σκότωσε με ένα κατσαβίδι και την χτύπησε με αυτό στην αριστερά πλευρά της κοιλιάς και στον δεξί μηρό.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, όταν έφθασαν στο σπίτι, ο βάναυσος αλλοδαπός άρχισε να την κλωτσάει στη δεξιά πλευρά της κοιλιάς και τα πλευρά, με αποτέλεσμα να πεθάνει ένα αγοράκι από τα δίδυμα που κυοφορούσε, όπως διαπιστώθηκε από το υπερηχογράφημα που της έκανε ο γυναικολόγος της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ