Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε 65χρονο για απόπειρα ασέλγειας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δέκα χρόνια κάθειρξη σε 65χρονο για απόπειρα ασέλγειας

«Βαρύς» έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης σε ένα 65χρονο Λαρισαίο ο οποίος «υποδυόμενος» τον ψυχολόγο «ψάρευε» ανήλικες μαθήτριες μέσω Facebook, στις οποίες φέρεται να έταζε χρήματα και δώρα για να τον αφήσουν να ασελγήσει πάνω τους!

Συγκεκριμένα, ο άνδρας κάθισε στο εδώλιο τού Μικτού Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου το οποίο του επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξη δέκα ετών, κρίνοντάς τον ένοχο για την κατηγορία της απόπειρας ασέλγειας έναντι αμοιβής σε βάρος δύο ανήλικων που είχαν συμπληρώσει τα δέκα έτη αλλά όχι τα 15 έτη κατ’ εξακολούθηση, κατά συρροή και κατά συνήθεια και απόπειρα ασέλγειας έναντι αμοιβής σε δύο ανήλικες που είχαν συμπληρώσει τα 15 έτη κατ’ εξακολούθηση, κατά συρροή και κατά συνήθεια. Ακόμα, τον έκρινε ένοχο για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», στη δίκη κατέθεσε μία από τις μητέρες, η οποία είπε ότι άρχισαν να μπαίνουν ψύλλοι στ’ αυτιά της όταν μία μέρα είδε την κόρη της να επιστρέφει στο σπίτι έχοντας αγοράσει καινούργια ρούχα δίχως να της έχει δώσει χρήματα. Μπήκε στον λογαριασμό της κόρης της στο Facebook και διάβασε άσεμνα μηνύματα που της έστελνε ο 65χρονος όπως «είσαι αγαπησιάρα», «είσαι χαδιάρα», «θέλω να γίνεις το κορίτσι μου».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ