Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Δίκη Μάριου Παπαγεωργίου: Άφαντος ο μάρτυρας γιος του βασικού κατηγορούμενου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δίκη Μάριου Παπαγεωργίου: Άφαντος ο μάρτυρας γιος του βασικού κατηγορούμενου

Ξανά απών ήταν σήμερα, ο δεύτερος γιος του βασικού κατηγορούμενου, για τον οποίο το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, είχε διατάξει τη βίαιη προσαγωγή του για να καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη για την αρπαγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου.

Το δικαστήριο διέταξε για τρίτη φορά να εντοπιστεί και να προσέλθει ενώπιόν του βιαίως. «Είναι σημαντικός μάρτυρας που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει στην υπόθεση», ανέφερε η Πρόεδρος της έδρας. Αυτή τη φορά η προσαγωγή διατάχθηκε να γίνει από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης και όχι από την κρατική Ασφάλεια, καθώς οι αστυνομικοί που υπηρετούν σε αυτή την υπηρεσία και έχουν κληθεί να τον εντοπίσουν δεν τα έχουν καταφέρει. Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω μάρτυρας είναι αστυνομικός προς αποστρατεία και τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Σήμερα εξετάστηκε ένας αστυνομικός που συμμετείχε στην παρακολούθηση των κατηγορουμένων για την υπόθεση, ο οποίος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι γιοι του βασικού κατηγορούμενου και αστυνομικοί εξετάστηκαν πλημμελώς από τα αρμόδια όργανα.

Η δίκη συνεχίζεται στις 19 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ