Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Δίωξη στον 50χρονο γιατρό και πρώην σύντροφο της Ειρήνης Λαγούδη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δίωξη στον 50χρονο γιατρό και πρώην σύντροφο της Ειρήνης Λαγούδη

Ο 50χρονος γιατρός και πρώην σύντροφος της Ειρήνη Λαγούδη βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης, αφού προσωποποιήθηκε σε βάρος του η δίωξη για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, δρομολογώντας συνταρακτικές εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση, εννέα μήνες μετά τον μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας μέσα στο αυτοκίνητό της στη Μυρτιά Τριχωνίδας.

Κατηγορείται ότι αυτός έβαλε κάποιον (ή κάποιους) να δολοφονήσουν  τη 44χρονη χήρα στο αυτοκίνητό της

Δύο εβδομάδες μετά τις διώξεις που είχε ασκήσει κατ’ αγνώστων, ο εισαγγελέας Αγρινίου προσωποποίησε τις κατηγορίες εναντίον του ορθοπεδικού για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία και σύσταση συμμορίας.

Ουσιαστικά, ο γιατρός, που αναμένεται τις επόμενες ώρες να κληθεί για κατάθεση από την ανακρίτρια Αγρινίου, κατηγορείται ότι έβαλε ένα ή περισσότερα άτομα να δολοφονήσουν την άτυχη μητέρα τριών παιδιών!

Ακόμα ένα άτομο από το φιλικό της περιβάλλον

Στη δίωξη περιλαμβάνεται ακόμη ένα άτομο από το φιλικό περιβάλλον του, στο οποίο αποδίδεται ο ρόλος του φυσικού αυτουργού της ανθρωποκτονίας, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του ως τώρα. Καλά πληροφορημένες πηγές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ασκηθεί δίωξη για τη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη και σε άλλο άτομο τις επόμενες μέρες.

Τα ίχνη της Ειρήνης χάθηκαν στις 6 Ιανουαρίου και δύο μέρες μετά βρέθηκε νεκρή μέσα στο μισοκαμένο αυτοκίνητό της, ένα χρυσαφί Ford Ka. Το σώμα της ήταν σχεδόν ξαπλωμένο στα πίσω καθίσματα, ενώ το πρόσωπο και τα χέρια της έφεραν εγκαύματα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η τελευταία φορά που συναντήθηκε με τον γιατρό ήταν την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, στην Αθήνα.

Την επομένη σύμφωνα με την εφημερίδα “δημοκρατία” ο 50χρονος έφυγε για το Αγρίνιο και η Λαγούδη πήγε στα ΚΤΕΛ για να επιστρέψει στο χωριό της. Η Ειρήνη φέρεται ότι έστειλε μέσα σε λίγες ώρες δύο sms στη σύζυγο του γιατρού, ο οποίος έφυγε από το Αγρίνιο για τον Πύργο, όπου βρισκόταν η γυναίκα του με τα παιδιά τους. Εκεί πήρε το τελευταίο γραπτό μήνυμα από τη χήρα: «Σε αγάπησα, πάντα θα σε αγαπώ. Θα τα πούμε στην άλλη ζωή».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ