Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Ελεύθερος ο (εξαγριωμένος) φερόμενος ως εμπρηστής της Παλαιοβαρβάσαινας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ελεύθερος ο (εξαγριωμένος) φερόμενος ως εμπρηστής της Παλαιοβαρβάσαινας

Ελεύθερος αφέθηκε, ύστερα από την εκδίκαση της υπόθεσής του που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στις αίθουσες του δικαστικού μεγάρου Πύργου, ο 58χρονος άνδρας που θεωρείται ύποπτος για εμπρησμό από πρόθεση και συγκεκριμένα για τη φωτιά που ξέσπασε προ ολίγων ημερών στην περιοχή της Παλαιοβαρβάσαινας.

Κατά την εκδίκαση, ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκισης με τριετή αναστολή.

Την απαγγελία της κατηγορίας ακολούθησε έφεση από τον 58χρονο, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος. Ο κατηγορούμενος αντιμετώπιζε τις κατηγορίες της υπαιτιότητας σε πρόκληση τροχαίου ατυχήματος, του εμπρησμού από πρόθεση (για τη φωτιά στην Παλαιοβαρβάσαινα όπως αναφέρεται), της δήλωσης ψευδών στοιχείων και της πρόκλησης σωματικής βλάβης σε ανθρώπους των Αρχών.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Ανακριτικό Τμήμα θα συνεχίσει να ερευνά πιθανή εμπλοκή του και σε άλλες υποθέσεις εμπρησμού.

Υπενθυμίζεται σύμφωνα με το enikos.gr ότι η σύλληψη έγινε στην περιοχή ανάμεσα στην Αλφειούσα και το Επιτάλιο. Κατά την προσαγωγή του στην υπηρεσία με όχημα της Πυροσβεστικής, αυτός όρμησε με απίστευτη μανία στον οδηγό και τους άλλους δύο πυροσβέστες, χτυπώντας τους. Ο οδηγός στην προσπάθειά του να τον αποφύγει και να αμυνθεί, σταμάτησε απότομα το όχημα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο υπηρεσιακό όχημα που ακολουθούσε ακριβώς πίσω.

Ο δράστης συνέχισε να είναι επιθετικός και εξαγριωμένος με αποτέλεσμα να λάβει διαστάσεις η συμπλοκή και κάποιοι από τους πυροσβέστες να τραυματιστούν.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ