Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Επιστολή (με πολλούς αποδέκτες) του αδελφού της Ειρήνης Λαγούδη: “Το πόρισμα βγήκε και είναι δολοφονία”!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Επιστολή (με πολλούς αποδέκτες) του αδελφού της Ειρήνης Λαγούδη: “Το πόρισμα βγήκε και είναι δολοφονία”!

Νέα παρέμβαση έκανε ο αδελφός της Ειρήνης Λαγουδη, με πολλούς αποδέκτες.

Ο Γιώργος Λαγούδης σε επιστολή που έστειλε στον Δημήτρη Στρουμπάκο και το Ionion FM, αφήνει αιχμές για τις κινήσεις των αστυνομικών αρχών και υπογραμμίζει ότι ο ίδιος έχει καταλήξει πως πρόκειται για δολοφονία.

«Χθες λοιπόν ακούσαμε ότι “κύκλοι” είπαν ότι ο εισαγγελέας είναι -ως ένα σημείο- ανεπαρκής. Αυτοί οι κύκλοι έχουν ονοματεπώνυμο και είναι υπαρκτοί; Ή μόνο στο μυαλό κάποιων; Είπαν κάποιοι χθες ότι είναι κανίβαλοι για την Ειρήνη, άλλα παράλληλα ζητούν συγγνώμη…

Την πρώτη μέρα κατάλαβα ότι είναι δολοφονία. Τώρα διαπίστωσα ότι “οι κύκλοι δεν είναι υπαρκτοί”. Ήταν ένα ωραίο παραμύθι που κάποιοι έστησαν 9 μήνες τώρα, για να διαρρέουν τάχα μυστικά της έρευνας.

Αν κάποτε οι κύκλοι αποκτήσουν όνομα, επίθετο και οντότητα τότε θα τους λάβουμε στα σοβαρά. Άλλα πως να μιλήσουν οι κύκλοι, αφού δεν υπάρχουν, παρά μονό στο μυαλό κάποιων που τους έπλασαν από μόνοι τους?

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Η αστυνομία έκανε την δουλεία της, η δικαιοσύνη έκανε την δουλεία της. Το πόρισμα βγήκε: Δολοφονία. Λαγούδης Γιώργος»

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ