Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ζήτησε αναστολή “εκτέλεσης” ο Σάκης Ρουβάς!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ζήτησε αναστολή “εκτέλεσης” ο Σάκης Ρουβάς!

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ του Σάκη Ρούβα με την εταιρία που είχε αναλάβει να τον μανατζάρει, γράφτηκε πριν λίγες ημέρες στις δικαστικές αίθουσες, όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε αίτηση αναστολής αναγκαστικής εκτέλεσης που είχε διαταχθεί σε βάρος του.

Σολομώντεια λύση από το δικαστήριο που τον υποχρέωσε σε άμεση καταβολή 9.000 ευρώ

Σημειώνεται, ότι με την έκδοση προσωρινής διαταγής αποφασίστηκε η δέσμευση των τραπεζικών του λογαριασμών μέχρι το ύψος των 25.000 ευρώ, με τον τραγουδιστή να ζητά αναστολή του μέτρου της αναγκαστικής εκτέλεσης της διαταγής πληρωμής.

Ωστόσο, το δικαστήριο υποχρέωσε τον Έλληνα σταρ να προκαταβάλλει το ποσό των 9.000 ευρώ έναντι της οφειλής, ενώ για το υπόλοιπο ποσό έχει διαταχθεί η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών της Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ μέχρι το ύψος της συνολικής απαίτησης, δηλαδή των 25.000 ευρώ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο λογαριασμός ο οποίος δεσμεύθηκε δεν διέθετε εκείνη τη στιγμή το απαιτούμενο ποσό, το οποίο όμως κατατέθηκε άμεσα από την πλευρά του τραγουδιστή.

Διαταγής πληρωμή για το “The Voice”

Στις 11 Ιουνίου ήρθε στο φως η «διαμάχη» μεταξύ του Σάκη Ρουβά και της εταιρίας με την οποία συνεργαζόταν επί μια δεκαετία. Μετά τη λήξη της συνεργασίας η «Progressive» προχώρησε στην έκδοση διαταγής πληρωμής σε βάρος του τραγουδιστή με το Πρωτοδικείο της Αθήνας να εκδίδει τελικά απόφαση δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών της εταιρίας του για οφειλές προς την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας και διαχείρισης φήμης «Progressive».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι οφειλές προέρχονται από τιμολόγια για το πρότζεκτ του Voice, στο οποίο ο Σάκης Ρουβάς συμμετείχε ως κριτής. Παράλληλα, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του νομικού εκπροσώπου της «Progressive», Νίκου  Αγαπηνού, η εταιρεία έχει καταθέσει και δύο αγωγές σε βάρος του τραγουδιστή. Κατά πληροφορίες, το ύψος των αγωγών ανέρχεται στο ποσό των 500.000 ευρώ, ενώ μεταξύ των εταιρειών συγκαταλέγεται και η εταιρεία SK Κτηνοτροφική, μέσω της οποίας ο Σάκης Ρουβάς δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της πράσινης ενέργειας.

“Έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής”

Η απάντηση του τραγουδιστή στην ανακοίνωση της είδησης δέσμευσης τραπεζικού λογαριασμού της εταιρίας του, έφτασε μια ημέρα αργότερα με τον ίδιο επισημαίνει ότι δεν έχει λάβει γνώση του συμβάντος, υποστηρίζοντας ότι έχει υπάρξει συνεπής σε όλες τις συνεργασίες του μέχρι σήμερα.

«Αναφορικά με το δελτίο τύπου και τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία κυκλοφόρησαν με θέμα τη δικαστική διένεξη με τη μέχρι πρότινος συνεργάτιδά μου εταιρεία Progressive PR, δηλώνω ότι, μέχρι στιγμής, ουδεμία επίδοση δικογράφων έχει πραγματοποιηθεί, προκειμένου να λάβω γνώση των επικαλούμενων απαιτήσεων και των σχετικών νομικών ενεργειών. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεργασίες μου, έτσι και στη συγκεκριμένη, έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής και έχω τηρήσει πλήρως τις υποχρεώσεις μου» ανέφερε η ανακοίνωση.

Ένα διαζύγιο που… έμοιαζε βελούδινο!

Ο δημοφιλέστερος Έλληνας τραγουδιστής συνεργαζόταν με την Progressive και τον μάνατζερ Κωνσταντίνο Καφίρη από το 2007 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2017, οπότε και ανακοινώθηκε το «διαζύγιο». Ένα διαζύγιο, που τότε έμοιαζε «βελούδινο» αφού ο τραγουδιστής τότε είχε ανεβάσει στα social media ανάρτηση στην οποία ευχαριστούσε τον Κωνσταντίνο Καφίρη και τους συνεργάτες του για όλα αυτά τα χρόνια που ήταν δίπλα του.

«Μετά από 10 χρόνια επαγγελματικής συμπόρευσης με τον κύριο Κωνσταντίνο Καφίρη και την “PROGRESSIVE” κλείνει ένας κύκλος μιας εξαιρετικά επιτυχημένης συνεργασίας. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον ίδιο καθώς και όλους τους συνεργάτες της ομάδας της “PROGRESSIVE” που με τόση αγάπη φροντίδα και προσωπική εργασία ήταν πάντα δίπλα μου. Σας ευχαριστώ για όλα».

Αυτό ανέφερε στην ανακοίνωσή του τότε ο τραγουδιστής. Η ανακοίνωση της εταιρίας ήταν εμφανώς πιο ψυχρή και τυπική, αναφέροντας μόνο ότι έπειτα από δέκα χρόνια συνεργασίας, ολοκληρώθηκε «μία εξαιρετικά πετυχημένη, δεκαετή επαγγελματική πορεία». Αν και το διαζύγιο φαινόταν ξαφνικό, τίποτα δεν προμήνυε ότι θα υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα, που θα οδηγήσουν τις δύο πλευρές στα δικαστήρια.

Απόλυτο sex symbol

Ο Κωνσταντίνος Καφίρης είχε αναλάβει τον Σάκη Ρουβά το 2007, αμέσως μετά το τέλος της πολύκροτης συνεργασίας του με τον τότε μάνατζέρ του Ηλία Ψινάκη. Μάλιστα, η εταιρία σε συνεργασία με τον τραγουδιστή φρόντισε σταδιακά να αλλάξει το προφίλ του τραγουδιστή που λανσαριζόταν τότε ως το απόλυτο sex symbol, δείχνοντας στο κοινό του το πρόσωπο του   οικογενειάρχη, του φιλάνθρωπου, αλλά και ενός καλλιτέχνη με πολύπλευρο ταλέντο στην υποκριτική, την παρουσίαση ακόμη και την… πολιτική.

Υπενθυμίζεται, ότι στο διάστημα της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο Σάκης Ρουβάς εκπροσώπησε την Ελλάδα για δεύτερη φορά την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το «This is our night» το 2009, βρέθηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες της χώρας σαν παρουσιαστής του X-Factor και μέλος της κριτικής επιτροπής του ιδιαίτερα επιτυχημένου Voice, ενώ έδειξε και το υποκριτικό του ταλέντο στις κινηματογραφικές ταινίες «Alter Ego», «Στα άκρα» και «Chevalier».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ