Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: Αστυνομικοί μπέρδεψαν το χάμπουργκερ με κινητό και τον συνέλαβαν!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΗΠΑ: Αστυνομικοί μπέρδεψαν το χάμπουργκερ με κινητό και τον συνέλαβαν!

Τι κοινό μπορεί να έχει ένα χάμπουργκερ με ένα κινητό τηλέφωνο; Το ερώτημα αυτό προσπαθεί να απαντήσει εδώ και επτά μήνας ένας άντρας από το Κονέκτικατ ο οποίος κατηγορείται ότι μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο, την ώρα που  οδηγούσε ενώ ο ίδιος επιμένει ότι στην πραγματικότητα έτρωγε ένα… λαχταριστό χάμπουργκερ!!

Η αστυνομία όμως πέρασε το χάμπουργκερ για κινητό, όπως ισχυρίζεται ο άντρας που  βρέθηκε κατηγορούμενος,  επειδή το είχε  κοντά στο… στόμα του. Αν και  στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος προσκόμισε τα στοιχεία που πήρε από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας,  σύμφωνα με τα οποία, δεν είχε γίνει καμία τηλεφωνική κλήση στο κινητό του,  τη συγκεκριμένη ώρα, δεν κατάφερε να πείσει τους δικαστές και έχασε τελικά τη δίκη που έγινε τον περασμένο Αύγουστο.

Σύμφωνα με το Time, ο κατηγορούμενος επέμεινε μάλιστα πως έχει Bluetooth και  δεν χρειάζεται καν να κρατάει το τηλέφωνό του στο πρόσωπό του. «Μόλις είχα αγοράσει κι έτρωγα ένα χάμπουργκερ αλλά η αστυνομία νόμιζε πως ήταν κινητό», φέρεται να είπε, βγαίνοντας από το δικαστήριο. Σε λίγες ημέρες ωστόσο, πρόκειται να εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεσή του κι ελπίζει να αποδείξει, αυτή τη φορά, πως λόγω της  λαιμαργίας του ταλαιπωρείται όλους αυτούς τους μήνες.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ