Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Η σεξουαλική παρενόχληση μεταξύ ανδρών κατέληξε σε 20 μαχαιριές!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η σεξουαλική παρενόχληση μεταξύ ανδρών κατέληξε σε 20 μαχαιριές!

Για 20 μαχαιριές ποινή 18 μήνες φυλάκισης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο σε έναν άνδρα ο οποίος μαχαίρωσε το φίλο του ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ διότι , όπως κατήγγειλε , του επιτέθηκε σεξουαλικά μέσα στο πρακτορείο.

Η υπόθεση που χαρακτηρίστηκε από το παραπεμπτικό βούλευμα ως απόπειρα ανθρωποκτονίας εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ στις 30-03-2012 όταν ο κατηγορούμενος μετέβη σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει σε CD κάποια αρχεία, .

Οι δυο άνδρες γνωρίζονταν σχεδόν πέντε χρόνια και είχαν φιλική σχέση. Όπως είπε ο κατηγορούμενος ενώ περνούσε κάποια αρχεία στον υπολογιστή του, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου του πρότεινε να του δώσει κάποια αρχεία πορνογραφικού περιεχομένου, που διατηρούσε ο ίδιος εντός του Καταστήματος.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος δήλωσε θρησκευόμενος, ενοχλήθηκε και αρνήθηκε.   Παρά την αντίδραση, όπως είπε, ο ιδιοκτήτης του ΟΠΑΠ, συνέχισε να πειράζει με ειρωνεία τον κατηγορούμενο, προχώρησε δε και σε άλλες κινήσεις. Έτσι, κάποια στιγμή, εκνευρισμένος από την αδιάλλακτη στάση του κατηγορουμένου ο οποίος συνέχισε να αρνείται, προσποιήθηκε ότι του έπεσαν τα γυαλιά μυωπίας που φορούσε, κάτω στο δάπεδο και προσποιούμενος πως τα ψάχνει άρχισε να τον τραβάει στο δάπεδο και να τον παρενοχλεί σεξουαλικά. Όπως είπε ο κατηγορούμενος προσπάθησε να τον αγγίξει στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων .

Οι 20 μαχαιριές

Τότε ο κατηγορούμενος έβγαλε ένα μαχαίρι-σουγιαδάκι το οποίο είχε επάνω στα κλειδιά του και τον χτύπησε 20 φορές στο λαιμό, στο δεξί μάγουλο, στο θώρακα και στην πλάτη του, με συνέπεια να υποστεί πολλαπλούς τραυματισμούς σε όλο του το σώμα και το κεφάλι και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο.

Περαστικοί είδαν τον ιδιοκτήτη τραυματισμένο και ειδοποίησαν ασθενοφόρο.

Φυλάκιση 18 μήνες

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών,τελικά επέβαλλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 18 μηνών, κατ’ επιτρεπτή μεταβολή της κατηγορίας και αναγνωρίζοντάς του τρία ελαφρυντικά.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορουμένου Γλύκας Ιωάννης και Καπλανίδου Ευαγγελία χαρακτήρισαν δίκαιη την απόφαση του δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ