Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ισόβια στον πατέρα από την Πετρούπολη που σκότωσε την 18χρονη κόρη του

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ισόβια στον πατέρα από την Πετρούπολη που σκότωσε την 18χρονη κόρη του

Σε ισόβια κάθειρξη και 10 έτη χρόνια καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον 56χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της 18χρονης κόρης του Ειρήνης στο σπίτι τους στην Πετρούπολη τον Αύγουστο του 2017.

Οι δικαστές δεν του αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό καταδικάζοντάς τον, ομόφωνα, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εμπρησμό.

“Ευχαριστούμε για την ψυχή του παιδιού” φώναξαν οι συγγενείς της Ειρήνης στο άκουσμα της απόφασης. Την καταδίκη του με πλήρη καταλογισμό είχε ζητήσει και ο εισαγγελέας. “Ο κατηγορούμενος επέδειξε απόλυτη, άκαμπτη αποφασιστικότητα να σκοτώσει”, είχε σημειώσει ο εισαγγελικός λειτουργός στην πρότασή του απορρίπτοντας τον ισχυρισμό του ότι αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα.

Η 18χρονη Ειρήνη είχε δολοφονηθεί στις 30 Αυγούστου 2017 από τον πατέρα της στο σπίτι τους στην Πετρούπολη. Σύμφωνα με την κατηγορία ο 56χρονος τη μαχαίρωσε, τη στραγγάλισε, αποπειράθηκε να προκαλέσει ασφυξία και στη συνέχεια έβαλε φωτιά με μαγειρικό λάδι στο σπίτι. Η κοπέλα κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ