Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Καταδίκη για ρευματοκλοπή για Παππά και Κολντεμπέλα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Καταδίκη για ρευματοκλοπή για Παππά και Κολντεμπέλα

Αντιμέτωπη με την κατηγορία της ρευματοκλοπής από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση βρίσκεται η Χριστίνα Παππά μαζί με τον πρώην σύζυγό της Κλαούντιο Κολντεμπέλα.

Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό, ενώ αναμένεται τον Ιανουάριο να προχωρήσει η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, μετά την αναβολή που πήρε η υπόθεση το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει ο «Ελευθερος Τυπος» τόσο ο πρώην μπασκετμπολίστας, όσο και η γνωστή ηθοποιός δεν εμφανίστηκαν στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, αλλά εκπροσωπήθηκαν από κοινό δικηγόρο, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι η Χριστίνα Παππά έχει αναλάβει μόνη της την αποπληρωμή του χρέους. «Πρόκειται για έφεση που έχουμε ασκήσει στην απόφαση που τους καταδίκασε για ρευματοκλοπή. Έχουμε αίτημα αναβολής γιατί έχουν προβεί σε διακανονισμό. Έχουν εξοφλήσει μέρος του ποσού, το οποίο ανέρχεται σε 15.000 ευρώ και πρέπει να εξοφληθεί μέχρι το 2019. Η κ. Παππά το αποπληρώνει μόνη της και έχει ήδη δώσει 5.000 ευρώ. Η τελευταία δόση είναι τον Ιούνιο του 2019» ανέφερε ο συνήγορος των δύο κατηγορουμένων.

“Προπονητής”

Μάλιστα, η αναφορά στην αποπληρωμή του ποσού μόνο από την ηθοποιό προκάλεσε την ερώτηση του Προέδρου της έδρας σχετικά με το σε ποια ομάδα παίζει ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα και αν πληρώνεται. «Είναι προπονητής πλέον» απάντησε ο συνήγορος χωρίς περαιτέρω σχόλια. Τελικά, το δικαστήριο έδωσε αναβολή στην υπόθεση για τον Ιανουάριο, με την προτροπή να εξοφληθεί το χρέος νωρίτερα για να μην υπάρξει εκ νέου καταδίκη. «Θα δώσουμε αναβολή για να προσκομιστεί απόδειξη, αλλά τελευταία δόση είναι τον Ιούνιο του 2019. Ας εξοφλήσει νωρίτερα το χρέος γιατί παραγράφεται το αδίκημα και θα δώσουμε αναβολή για τον Ιανουάριο», ανέφερε ο Πρόεδρος. Σημειώνεται, ότι στην υπόθεση δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής και ο ΔΕΔΗΕ, ο οποίος μάλιστα είχε καλέσει και μάρτυρα για την υπόθεση.

“Τον αγαπώ”

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και πρώην σύζυγος της Χριστίνας Παππά, παντρεύτηκε ξανά το καλοκαίρι του 2017 στην πατρίδα του, την Ιταλία, ενώ η εκλεκτή της καρδιάς του ονομάζεται Μιλένα Moυτάφοβα και έγινε γνωστή μέσα από από κυπριακές σειρές. «Τον αγαπώ ακόμα και τον εκτιμώ ως άνθρωπο και εξακολουθώ να τον νοιάζομαι. Θα τον αγαπώ μια ζωή!» είχε δηλώσει πριν από λίγους μήνες η Χριστίνα Παππά σε συνέντευξη της σε εφημερίδα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ