Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Μάγια, κοκαΐνη και αλκοόλ στο σίριαλ Αλιμόνου – Βαρδινογιάννη!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μάγια, κοκαΐνη και αλκοόλ στο σίριαλ Αλιμόνου – Βαρδινογιάννη!

Μάγια, κοκαΐνη και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πρωταγωνίστησαν στη νέα δικαστική διαμάχη μεταξύ του Παύλου Βαρδινογιάννη και της Τζίνας Αλιμόνου. Αν και το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι είχε ματαιώσει αρκετά από τα μεταξύ του δικαστήρια σε μια προσπάθεια να βρεθεί κοινή λύση, τελικά το πρωί της Παρασκευής εμφανίστηκαν αυτοπροσώπως και οι δύο στο Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Έπεσαν στο κενό οι προσπάθειες της Προέδρου να ρίξει τους τόνους

Εκείνη συνοδευόμενη από την οικογένειά της και φίλες της, ενώ ο Παύλος Βαρδονογιάννης κρατώντας ένα κομπολόι μπήκε στην αίθουσα με την δικηγόρο του και σύζυγο του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη. «Έχουμε αίτημα τοξικολογικής εξέτασης από τρίχες της κεφαλής της κ. Αλιμόνου στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για να διαπιστωθεί αν είναι εξαρτημένο από ναρκωτικά άτομο και δεν δύναται να ασκεί την επιμέλεια στα παιδιά της. Επίσης να σας πω ότι η κυρία, αν και έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή να πάνε τα παιδιά για λίγες ημέρες με τον πατέρα στην Αμερική, δεν επιτρέπει την ανανέωση των διαβατηρίων τους. Ο άνθρωπος καταβάλλει κανονικά τη διατροφή, αλλά η κ. Αλιμόνου ζητά ένα εξωπραγματικό ποσό», είπε κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας η Έλενα Τζούλη.

“Έχουν αλλάξει 250 άτομα προσωπικό”

Για χρήση ναρκωτικών ουσιών, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και αδιαφορία για τα παιδιά της έκανε λόγο ο πρώτος μάρτυρας που εξετάσθηκε. Πρόκειται για τον επικεφαλής της ασφάλειας του Παύλου Βαρδινογιάννη και των παιδιών του, ο οποίος ανέφερε:

«Σήμερα ζουν σε ένα σπίτι στη Φιλοθέη. Η μητέρα βρίσκεται ελάχιστα με τα παιδιά. Πάει το πρωί στο σχολείο και μετά φεύγει από το σπίτι. Μετά το σχολείο πάει να τα πάρει πάντα με νεύρα και καθυστερημένη. Οδηγεί επικίνδυνα. Μπαίνει αντίθετα σε λωρίδες. Συχνά οδηγεί μεθυσμένη. Γυρίζει ξημερώματα. Με τα παιδιά βρίσκονται κυρίως οι νταντάδες. Τα τελευταία δυο χρόνια έχουν αλλάξει 250 άτομα προσωπικό. Υπάρχει τρέλα στο σπίτι. Έμεναν η μάνα και η αδελφή της. Κάνανε πάρτι συνεχώς.  Χειροδικούσε, μας φωνάζει κότες κι ρουφιάνους».

“Κλείνεται σε δωμάτια με διάφορους”

Στη συνέχεια ο μάρτυρας υποστήριξε ότι η ηθοποιός κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή της από το ακροατήριο, με την Πρόεδρο να επιβάλλει την τάξη.

«Την έχουμε δει να κλείνεται σε δωμάτια με διάφορους… στα κλαμπ. Ντρεπόμουν να το αποκαλύψω στον κ. Βαρδινογιάννη. Προσπαθούσαμε να σώσουμε το γάμο τους. Με δυο τρία άτομα κλείνονταν μέσα σε δωμάτια και έκανε χρήση. Το μαθαίναμε κι από άλλους. Το μεγάλο παιδί το παρκάρει σε κλαμπ. Έχει νεύρα το καημένο. Αν πάνε με τον πατέρα θα αλλάξει η ζωή τους. Χρόνια ολόκληρα τρέχανε με την αδελφή και τη μάνα της σε μάγισσες και χαρτορίχτρες. Αυτή έφυγε από την Αμερική μαζί με τα παιδιά γιατί ο Βαρδινογιάννης είχε δυσκολίες στην Αμερική. Η ίδια λέει ότι έπαθε ημικρανίες από τα 1200 τμ σπίτι. Εγώ πιστεύω ότι έφυγε για να ζήσει τη ζωή που ζούσε στην Ελλάδα με εξόδους, ηθοποιούς και τέτοια», εξήγησε ο μάρτυρας κάνοντας λόγο στη συνέχεια για υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις της Τζίνας Αλιμόνου και την «δύσκολη» οικονομική κατάσταση του Παύλου Βαρδινογιάννη.

«Δεν χρειάζονται 4 παιδάκια 600.000 ευρώ για να ζήσουν! Ο Παύλος Βαρδινογιάννης δεν έχει σχέσεις με την οικογένεια. Είναι σε κατάσταση πτώχευσης. Δεν έχει σχέση με πετρέλαια και δεξαμενόπλοια. Η εταιρία του στην Αμερική πουλάει πλαστικά κουταλάκια σε ρεστοράν. Εκείνη  φόρτωνε κάρτες και λογαριασμούς. Από την αρχή του γάμου είχε αυτή τη συμπεριφορά. Εμείς δε λέγαμε τίποτα. Μόνο ο Βαρδής Βαρδινογιάννης ήξερε», είπε ο μάρτυρας.

“Δεν ευσταθεί τίποτα από αυτά που λένε”

Ακολούθησε η εξέταση ενός ιατροδικαστή και ενός ψυχιάτρου πραγματογνώμονα, με τον πρώτο να καλείται από την πλευρά Βαρδινογιάννη και να υποστηρίζει ότι ο μόνος ασφαλής τρόπος για τη διαπίστωση χρήσης κοκαΐνης είναι η τοξικολογική εξέταση με τρίχες κεφαλής. Από την άλλη πλευρά, ο ψυχίατρος που παρακολουθεί την Τζίνα Αλιμόνου μετά τις καταγγελίες του εν διαστάσει συζύγου της για χρήση ουσιών, υποστήριξε:

«Την έχω εξετάσει για μεγάλο διάστημα. Έχει κάνει κατ’ επανάληψη ουροληψίες για να αποδείξει ότι είναι απολύτως καθαρή. Υπήρξε συνεχής έλεγχος. Είναι μια γυναίκα που βρίσκεται απλώς σε δικαστική διαμάχη και έχει άγχος. Τίποτα άλλο από αυτά που της καταλογίζουν».

“Πρότυπο μητέρας”

«Αφοσιωμένη μητέρα και πρότυπο γυναίκας» χαρακτήρισε φίλος της Τζίνας Αλιμόνου την ίδια, τονίζοντας ότι έχει την αποκλειστική φροντίδα των παιδιών της. «Σηκώνεται από τις 6 το πρωί, τα πάει στο σχολείο. Αυτή τα φροντίζει. Να φάνε, να διαβάσουν. Το Σεπτέμβριο άλλαξε η νομική τους κατεύθυνση. Προσπάθησαν να βγάλουν τη μάνα ανίκανη και εξαρτημένη. Εκείνη προσπαθεί να αναστηλώσει τη ζωή της μετά το απίστευτο οικονομικό εμπάργκο του συζύγου της. Τα παιδιά είναι πολλά. Είναι τίγρης – μάνα. Δεν αφήνει ποτέ τα παιδιά της», είπε ο μάρτυρας. Μάλιστα, περιέγραψε και τις ανάγκες της οικογένειας αλλά και περιστατικά που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα.

«Η διαβίωση αυτής της οικογένειας είναι κάτι που μας ξεπερνάει σαν ανθρώπους. Η οικονομική τους κατάσταση δε συγκρίνεται με ένα κοινό σπίτι. Το ενοίκιο για παράδειγμα είναι 5.000 το μήνα. Υπάρχουν οι υπάλληλοι στο σπίτι. Νταντά, μάγειρας, φυλακές,  ένα δάνειο που τρέχει. Τα σχολεία των παιδιών και τα μαθήματα τους. Δε μπορώ να υπολογίσω κόστος. Ποτέ δεν έχει κάνει καταχρήσεις και όλα αυτά με τα μάγια είναι διασκεδαστικά!  Αντίθετα ο πατέρας δεν παίζει ποτέ με τα παιδιά. Δεν θα διαβάσει παραμύθι. Θα τους πάρει ακριβά παιχνίδια αλλά μέχρι εκεί. Παρακολουθεί τα παιδιά από κάμερες και τους υπαλλήλους του. Το περασμένο καλοκαίρι για πρώτη φορά έμεινε ο πατέρας με τα παιδιά στη Μύκονο. Η μαμά τους συνόδευσε τα τρίδυμα για λίγες μέρες. Ήταν μια παρατημένη μάνα. Δεν της σερβίρισαν καν φαγητό. Τα παιδιά έκλαιγαν. Όταν πήγαν στην Σπάρτη στην οικογένεια της, έλεγαν «είμαστε Αμερικανοί, είμαστε πλούσιοι» κι έκαναν δύο εβδομάδες να συνέλθουν».

“Υστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση”

Σε μια ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση, η Πρόεδρος κάλεσε στην έδρα τον Παύλο Βαρδονογιάννη και τη Τζίνα Αλιμόνου προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να βρεθεί ένας κοινός τόπος. «Καλά θα ήταν να βρεθεί λύση για τα παιδιά σας. Για την υστεροφημία σας απέναντί τους. Συμφωνείτε να παραμείνουν τα παιδιά στο σπίτι στη Φιλοθέη;», ρώτησε η Πρόεδρος.

Πρώτη απάντησε η Τζίνα Αλιμόνου: «Δε μπορώ και δε θέλω όταν επισκέπτεται 10 μέρες το μήνα το σπίτι, αφού είμαστε σε διάσταση, να μένουμε όλοι μαζί. Δεν έχω δωμάτιο. Με έχει πετάξει. Μου έχει πετάξει τα πράγματα έξω», είπε στο δικαστήριο με τον Παύλο Βαρδινογιάννη να απαντά: «Η δική μου άποψη είναι ότι η χώρα αυτή δεν είναι το καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μου. Όμως είμαι διαλλακτικός, αλλά η λύση πρέπει να έχει κάποιες αρχές. Αν μείνουν Ελλάδα να πηγαίνουν σχολείο όχι αν έχουν 30% απουσίες!».

Η αντιδικία μεταξύ τους συνεχίστηκε για λίγα λεπτά, αλλά την τελική κρίση θα λάβει το δικαστήριο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ