Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Μασούτης: “Θα στραφούμε νομικά εναντίον όσων μας συκοφαντούν”

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μασούτης: “Θα στραφούμε νομικά εναντίον όσων μας συκοφαντούν”

Στα δικαστήρια θα φέρει η  εταιρεία “Δ. Μασούτης α.ε”, όσους «προσβάλλουν και συκοφαντούν τη φήμη της, με αφορμή την εξαγορά της εταιρείας “Προμηθευτική Τροφίμων αε”, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της.

Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση για την έκδοση προσωρινής διαταγής του προέδρου Υπηρεσίας, με την οποία δεσμεύτηκε στις 17/9/2018 η κινητή και ακίνητη περιουσία της εταιρείας “Προμηθευτική Τροφίμων ΑΕ” που προσφάτως εξαγοράστηκε από τον όμιλο Μασούτη.

Οι υποθέσεις αυτές θα κριθούν από τα αρμόδια δικαστήρια, λέει η εταιρία

Η Μασούτης αναφέρει:

“Το τελευταίο διάστημα και μετά τη δημοσίευση της εξαγοράς της εταιρίας “Προμηθευτική Τροφίμων αε” από την εταιρία “Δ. Μασούτης α.ε”, υπάρχει προσπάθεια συγκεκριμένων εταιριών να εμπλέξουν την Προμηθευτική σε δικαστικές διαμάχες για διαφορές που έχουν οι τελευταίες με άλλα νομικά πρόσωπα, με τα οποία η “Προμηθευτική Τροφίμων αε” είτε δεν έχει καμία συνεργασία, είτε είχε συνεργασία κατά το παρελθόν και αυτή έχει λήξει. Οι υποθέσεις αυτές θα κριθούν από τα αρμόδια δικαστήρια και η εταιρία μας θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον όσων προσώπων, φυσικών ή νομικών, διασύρουν, προσβάλλουν και συκοφαντούν τη φήμη της” υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ