Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Η δικαιοσύνη αποφάσισε ότι τα ακίνητα δεν του ανήκουν αλλά του ζητάνε να πληρώσει 6ψηφιο ΕΝΦΙΑ!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η δικαιοσύνη αποφάσισε ότι τα ακίνητα δεν του ανήκουν αλλά του ζητάνε να πληρώσει 6ψηφιο ΕΝΦΙΑ!

Στο «αλαλούμ» της γραφειοκρατικής παράνοιας φαίνεται πως έχει κολλήσει ένας κατηγορούμενος, ο οποίος καλείται να πληρώσει εξαψήφιο ΕΝΦΙΑ για ακίνητα που η ίδια η Δικαιοσύνη έχει καταλήξει πως… δεν του ανήκουν.

Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας βρέθηκε η συνήγορος του κατηγορούμενου για χρέη προς το Δημόσιο, η οποία επιχείρησε να εξηγήσει την κατάσταση στο δικαστήριο, ζητώντας την αναβολή της υπόθεσης για να προσέλθει να καταθέσει υπάλληλος της ΔΟΥ. Όπως ανέφερε στο δικαστήριο, ο εντολέας της έχει ήδη καταδικαστεί αμετάκλητα για την κατηγορία της απάτης, καθώς κρίθηκε ότι επιχείρησε να ιδιοποιηθεί ακίνητα τα οποία δεν του ανήκαν.

«Η ελληνική Δικαιοσύνη αποφάσισε πως τα ακίνητα ανήκουν στο Δημόσιο αλλά και σε τρίτους. Μάλιστα, σε ένα από αυτά ανεγείρεται οικοδομή», υποστήριξε η δικηγόρος και πρόσθεσε ότι παρά την αμετάκλητη απόφαση, ήρθε «μπουγιουρντί» στον πελάτη της για τον … ΕΝΦΙΑ.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο, έχουν γίνει όλες οι νόμιμες ενέργειες προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα, όπως αιτήματα διαγραφής και τροποποιητικές δηλώσεις στο Ε9, ωστόσο ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες.

Το αίτημα της υπεράσπισης για την αναβολή έγινε δεκτό από το δικαστήριο, προκειμένου να προσέλθει στο δικαστήριο υπάλληλος της ΔΟΥ, ώστε να απαντήσει σχετικά με το τι έχει γίνει με τα εν λόγω ακίνητα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ