Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Ξεκινούν οι μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη για την απαγωγή Λεμπιδάκη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ξεκινούν οι μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Με την ολοκλήρωση των μαρτύρων κατηγορητηρίου, έπεσε η «αυλαία» της χθεσινής συνεδρίασης για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη στην Κρήτη.

Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης κατέθεσαν δύο αστυνομικοί οι οποίοι αναφέρθηκαν στις παρακολουθήσεις και στις έρευνες που λάμβαναν χώρα, στην προσπάθεια των αστυνομικών αρχών να εντοπίσουν τους δράστες της απαγωγής. Σύμφωνα με το neakriti.gr, οι μάρτυρες μεταξύ απλών κατέθεσαν για επιχείρηση παρακολούθησης του 23χρονου κατηγορούμενου από τα Σφακιά, ο οποίος συναντήθηκε διαδοχικά, στις 7 Αυγούστου, σε δύο διαφορετικά χωριά του νομού Ρεθύμνου με τον 47χρονο Ρεθυμνιώτη (σ.σ. τον κατηγορούμενο που ο Λεμπιδάκης αποκαλούσε «παππού») και τον 46χρονο -επίσης- Ρεθυμνιώτη που φέρεται ως ένας από τους «εγκεφάλους» της υπόθεσης.

Με τις καταθέσεις των αστυνομικών, ολοκληρώθηκε ο κατάλογος των μαρτύρων κατηγορητηρίου. Από την επόμενη συνεδρίαση αναμένεται να ξεκινήσει η εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης. Μάλιστα, οι απολογίες προσδιορίζεται ότι θα ξεκινήσουν λίγο μετά τις 15 Ιανουαρίου, διαδικασία η οποία ενδέχεται να πάρει περισσότερο χρόνο εξαιτίας του αριθμού των κατηγορουμένων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ