Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ο ιερέας, το ερωτικό τρίγωνο και η “εκδικητική” ληστεία!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο ιερέας, το ερωτικό τρίγωνο και η “εκδικητική” ληστεία!

Μία ιστορία που θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας έφτασε στην αίθουσα του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αγρινίου με πρωταγωνιστές έναν ιερέα και δύο γυναίκες, μία διαζευγμένη και μία παντρεμένη και οι δύο μητέρες.

Το περιστατικό που τους οδήγησε στα Δικαστήρια συνέβη το βράδυ της 20ης Οκτωβρίου 2015. Ο 60χρονος ιερέας, (που από τότε έχει τεθεί σε αργία), βρέθηκε γυμνός σε ερημική τοποθεσία του Μεσολογγίου. Ο ιερέας ισχυρίστηκε πως είχε κλείσει ερωτικό ραντεβού με τις δυο γυναίκες κι ενώ επιδίδονταν σε ερωτικές περιπτύξεις στο όχημα της μίας εκ των γυναικών, άγνωστος τον πλησίασε, τον λήστεψε και τον άφησε γυμνό στη μέση του πουθενά!

Οι λεπτομέρειες που αναφέρει το agriniopress.gr είναι αποκαλυπτικές κι αναφέρουν ότι, την επομένη του περιστατικού, γνωστός των δυο γυναικών πήρε τα ρούχα του 60χρονου μαζί με ερωτικά βοηθήματα και τα παρέδωσε στη Μητρόπολη Ναυπάκτου!

Έκτοτε, πέρασαν τρία χρόνια και η υπόθεση οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες με τις δυο γυναίκες να είναι κατηγορούμενες για ληστεία και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας του 63χρονου –σήμερα- ιερέα. Οι κατηγορούμενες, τόσο δια του νομικού τους κ. Παντελή Βαμβακά, όσο και στις απολογίες τους, παραδέχτηκαν πως ως μοναδικό σκοπό είχαν να προσβάλλουν και να γελοιοποιήσουν τον πρώην ιερέα.

Και αυτό γιατί ο 63χρονος φέρεται να «πολιορκούσε» ερωτικά την διαζευγμένη γυναίκα και να είχε γίνει ιδιαίτερα φορτικός. Η υπόθεση, μάλλον πέρασε στα ψιλά, μιας και το φερόμενο ως θύμα, απέσυρε την μήνυση, αλλά και οι γυναίκες απηλλάγησαν για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ωστόσο, δικάστηκαν για το κακούργημα της ληστείας και καταδικάστηκαν σε τριετή φυλάκιση με αναστολή. Εκκρεμεί η απόφαση της έδρας για την απόπειρα βιασμού.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ