Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ο πόλεμος της «μαύρης χήρας» με τον κολλητό φίλο του καπετάνιου που δολοφονήθηκε στην Ερμιόνη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο πόλεμος της «μαύρης χήρας» με τον κολλητό φίλο του καπετάνιου που δολοφονήθηκε στην Ερμιόνη

Σκληρή απάντηση στη «μαύρη χήρα» της Ερμιονίδας, έδωσε ο παιδικός φίλος του άτυχου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε στην αυλή τού δικού του σπιτιού στην Κοιλάδα Ερμιονίδας τον Δεκέμβριο του 2014.

Πριν λίγες ημέρες, η 41χρονη Δήμητρα Βούλγαρη που εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης από τον Δεκέμβριο του 2016 για τη δολοφονία του 42χρονου συζύγου της, με γραπτή της κατάθεση έριξε τα βέλη της στον αδερφικό φίλο τού καπετάνιου, αναφέροντας πως τον θεωρεί «άμεσο συνεργό στο έγκλημα, αν όχι αποκλειστικό δράστη».

Προσπαθήσει να «σπάσει» τα ισόβια

Έξαλλος ο άντρας απάντησε στα όσα υποστήριξε η χήρα της Αργολίδας, η υπόθεση της οποίας δικάζεται ξανά από το Εφετείο, όπου η καταδικασθείσα θα προσπαθήσει να «σπάσει» τα ισόβια. Ο φίλος τού Λάμπρου έδωσε τη δική του εκδοχή στα όσα είπε μέσα από τη φυλακή η Βούλγαρη, η οποία ουσιαστικά τον κατηγορεί ως τον δράστη της δολοφονίας:

«Στην αρχή υποστήριζε πως εγώ δεν έχω καμία σχέση σε αυτό αλλά μετά τα άλλαξε. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό, δηλαδή να πέσει σε αντιφάσεις, αλλά δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά και για τον λόγο αυτό βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Παίζει το τελευταίο της χαρτί», είπε χαρακτηριστικά ο κολλητός φίλος του άτυχου 42χρονου για τη Δήμητρα Βούλγαρη η οποία για να στηρίξει τους ισχυρισμούς της ανέφερε ότι το έγκλημα έγινε στην αυλή του δικού του σπιτιού και ήταν ο άνθρωπος που τον βρήκε πρώτος από όλους: «Αντί να φωνάξει βοήθεια, κάλεσε τον δικηγόρο του. Όταν ρωτήθηκε στην αρχή αρνήθηκε ότι ήταν δικό του το όπλο, ενώ βρέθηκε πυρίτιδα στο αριστερό του χέρι συμβατή του όπλου» κατέθεσε η χήρα.

Σχετικά με την προκαταρκτική έρευνα που γίνεται εδώ και μήνες για τυχόν συμμετοχή του στο φονικό, ο άντρας είπε ότι από την πρώτη στιγμή γνώριζε τι θα επακολουθήσει, αφού το πτώμα βρέθηκε στο σπίτι του και το όπλο ήταν δικό του: «Έχω καταθέσει μία φορά μέχρι στιγμής. Δεν έχω να κρύψω κάτι και θέλω να βρεθεί μία άκρη και να τελειώσει όλο αυτό» κατέληξε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ