Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

«Πήγα για να σκοτώσω» λέει ο φονιάς της Τζωρμπατζάκη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Πήγα για να σκοτώσω» λέει ο φονιάς της Τζωρμπατζάκη

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας και υπό τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου οδηγήθηκε χθες στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου ο 60χρονος που κατακρεούργησε την 53χρονη πρώην νύφη του Μαρίνα Τζωρμπατζάκη στα Δειλινά Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί για να αποφύγουν τα επεισόδια καθυστέρησαν για περισσότερο από μισή ώρα την προσαγωγή του κατηγορουμένου και τον οδήγησαν στο δικαστήριο από πλαϊνή πόρτα. Μετά την απολογία του στον ανακριτή, που κράτησε μια ώρα, ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κρίθηκε προφυλακιστέος, αφού παραδέχθηκε το έγκλημα και ομολόγησε ότι πήγε αποφασισμένος να τη σκοτώσει.

Μάλιστα, ο δράστης αποπειράθηκε να δικαιολογήσει την πράξη του αυτή, αποδίδοντάς την στην οικονομική πίεση που δεχόταν, αλλά και στις προστριβές που είχε με την κόρη του θύματος, καθώς τον είχαν διώξει από το σπίτι που τον φιλοξενούσαν.

«Είναι μετανιωμένος, είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ. Ζήτησε συγγνώμη, αλλά ξέρει ότι δεν έχει κανένα νόημα. Κόλλησε το μυαλό του και δεν μπορεί να δώσει λογική εξήγηση. Δεν θυμάται τι έκανε και πόσες μαχαιριές τής κατάφερε. Αφορμή ήταν η απομάκρυνση από το σπίτι» δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Νίκος Φανταουτσάκης, που εκτιμά ότι τα αίτια είναι βαθύτερα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ