Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ποινή φυλάκισης 20 μηνών σε πατέρα που χαστούκισε την κόρη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ποινή φυλάκισης 20 μηνών σε πατέρα που χαστούκισε την κόρη

Σε ποινή φυλάκισης 20 μηνών, με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ένας 48χρονος Αλβανός για το δυνατό χαστούκι που έδωσε στην 16χρονη κόρη του, όταν την έπιασε να… καπνίζει.

Ο 48χρονος, που προκάλεσε στην κόρη του κάκωση στο κεφάλι και στον αυχένα, βρέθηκε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Κατά την απολογία του περιέγραψε όσα συνέβησαν το επίμαχο απόγευμα και τον οδήγησαν στο να χαστουκίσει το παιδί του.

«Γύρισα στο σπίτι από τη δουλειά και ζήτησα από την γυναίκα μου να πάει στο περίπτερο και να αγοράσει μια εφημερίδα, για να διαβάσουμε τις αγγελίες, επειδή ψάχνουμε σπίτι. Δεν ξέρω να διαβάζω και αναζήτησα την κόρη μου για να με βοηθήσει. Μπήκα στο δωμάτιο της και διαπίστωσα ότι έχει φύγει, βάζοντας τα σκεπάσματα της με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται πως κοιμάται», περιέγραψε ο 48χρονος.

Λίγο αργότερα, όπως ανέφερε στο δικαστήριο, την κάλεσε στο τηλέφωνο, αλλά η κοπέλα δεν απαντούσε. Τότε άρχισε να την αναζητά και τελικά κατάφερε να την εντοπίσει στην αυλή ενός σχολείου να καπνίζει μαζί με παρέα νεαρών. «Της ζήτησα να έρθει στο σπίτι. Εκείνη αρνήθηκε και της έριξα ένα χαστούκι στο πρόσωπο και μία στους γλουτούς» είπε ο κατηγορούμενος, υπογραμμίζοντας, ότι πριν δύο μήνες η 16χρονη έφυγε από τη πατρική εστία και αγνοούνταν για δύο ημέρες, κάτι που το κάνει, όπως είπε, συχνά, προσθέτοντας ότι δεν τον ακούει καθόλου.

Όταν ερωτήθηκε από τον εισαγγελέα της έδρας σχετικά με το εάν έχει μετανιώσει για την πράξη του, ο 48χρονος παραδέχθηκε ότι δεν έπρεπε να τη χτυπήσει, αλλά εκνευρίστηκε επειδή την είδε να καπνίζει. Ωστόσο, ο εισαγγελικός λειτουργός στην αγόρευση του ζήτησε να κριθεί ένοχος ο κατηγορούμενος, διότι με τη στάση του στο Δικαστήριο έδειξε να μην έχει μετανιώσει για τον ξυλοδαρμό της κόρης του.

Το δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 20 μηνών με τριετή αναστολή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ