Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Στα δικαστήρια ο Mr Fresh με την πρώην σύζυγο του

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στα δικαστήρια ο Mr Fresh με την πρώην σύζυγο του

Μια ακόμη «μάχη» έδωσαν ο Ηλίας Κρασσάς, σύζυγος της Βίκυς Καγιά και η πρωην σύζυγός του Λίλα Μπάρλα, που βρέθηκαν στο Πρωτοδικείο της Αθήνας προκειμένου να εκδικαστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει απο εκείνον και αφορούσε στο σχολείο των δύο παιδιών τους.

Εκείνη φέρεται να ήθελε τα παιδιά να φοιτήσουν σε δημόσιο σχολείο, ενώ ο Mr Fresh κατάφερε να κερδίσει προσωρινή διαταγή προκειμένου να παραμείνουν σε ιδιωτικό.

Πρέπει να λυθεί το ζήτημα σχετικά με το ποιος αποφασίζει

«Οι διάδικοι έχουν χωρίσει και υπάρχει συμφωνητικό του 2012 όπου η επιμέλεια των παιδιών είναι στην κ. Μπάρλα. Ο κ. Κρασσάς υποστηρίζει ότι η επιλογή του σχολείου εμπίπτει στη γονική μέριμνα, εμείς διαφωνούμε. Αν ήθελε ο νομοθέτης θα το ανέφερε. Ο τομέας της εκπαίδευσης ανήκει στην επιμέλεια. Υπάρχει μια παρανόμως εκδοθείσα προσωρινή διαταγή η οποία αναγνωρίζει ότι ανήκει στον τομέα της γονικής μέριμνας με αποτέλεσμα ο κ. Κρασσάς να γράψει τα παιδιά σε συγκεκριμένο ιδιωτικό σχολείο. Η μητέρα τους δε σκοπεύει εφόσον ήρθαν έτσι τα πράγματα να κάνει μεταγραφή στα παιδιά της στη μέση της χρονιάς για να μη διαταραχθεί η κατάσταση, αλλά πρέπει να λυθεί το ζήτημα σχετικά με το ποιος αποφασίζει», ανέφερε η συνήγορος της στο ακροατήριο.

Για από κοινού απόφαση των γονέων έκανε λόγο ο συνήγορος του κ. Κρασσά: «Αν τα παιδιά θα πάνε από δημόσιο σε ιδιωτικό σχολείο και το αντίστροφο, πρέπει να το αποφασίσουν οι γονείς από κοινού. Η κ. Μπάρλα θα τους προξενούσε πρόβλημα. Θα τραυμάτιζε τη σχέση με το σχολείο, τους συμμαθητές τους, θα διατάρασσε την κατάσταση τους. Πρέπει να παραταθεί η ισχύς της προσωρινης διαταγής».

Οι δυο πλευρές δεν έφεραν μάρτυρες στο δικαστήριο, ενώ ήταν παρόντες στη διαδικασία τόσο ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά, Ηλίας Κρασσάς, όσο και η πρωην σύζυγος του Λίλα Μπάρλα. Μάλιστα, κατά την έξοδο τους από την δικαστική αίθουσα εκείνος προέβη σε μια άσεμνη χειρονομία σε βάρος της, βγαίνοντας γρήγορα από το κτίριο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ