Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Στη φυλακή για 30 χρόνια ο «δράκος με το φλάουτο!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στη φυλακή για 30 χρόνια ο «δράκος με το φλάουτο!

Το δρόμο για την φυλακή παίρνει ο καθηγητής μουσικής, γνωστός και ως «δράκος με το φλάουτο», που ασελγούσε σε βάρος τους μαθητριών του. Ο διακεκριμένος φλαουτίστας της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών καταδικάστηκε για αποπλάνηση ανηλίκων, κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό επιβάλλοντας συνολική ποινή κάθειρξης 30 έτη και έξι μήνες και χρηματικό πρόστιμο ύψους 100.800 ευρώ (από την οποία θα εκτίσει 25 χρόνια). Μάλιστα, το δικαστήριο αποφάσισε κατά πλειοψηφία να μην χορηγηθεί αναστολή στην έφεση που θα ασκήσει ο κατηγορούμενος.

Το δικαστήριο συντάχθηκε με την εισαγγελική πρόταση «φωτιά», στην οποία η εισαγγελέας της έδρας σχολίασε χαρακτηριστικά: «Τα έκανε όλα για την ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας του. Εκμεταλλεύτηκε τη σχέση εμπιστοσύνης. Η δράση του δεν είχε όρια αφού ενώ είχε καταγγελθεί συνέχισε να κάνει τα ίδια και σε άλλη μαθήτρια».

Σημειώνεται, ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς ενός εκ των μαθητριών του, ηλικίας 9 ετών, κατήγγειλαν το περιστατικό στην υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων. Η μικρούλα αρνήθηκε να πάει στο μάθημα, εξιστορώντας στους γονείς της όσα της έκανε ο δάσκαλος στο μάθημα. Έπειτα από την εξέταση του ψηφιακού αρχείου που βρέθηκε στον υπολογιστή του κατηγορούμενου, διαπιστώθηκε πως ο 60χρονος είχε ασελγήσει και σε βάρος ενός ακόμη κοριτσιού 11 ετών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ