Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Στις 11 Απριλίου η δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του προφυλακισθέντος δικηγόρου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στις 11 Απριλίου η δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του προφυλακισθέντος δικηγόρου

Για τις 11 Απριλίου μεταφέρθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης απόπειρας ανθρωποκτονίας το 2014 σε βάρος του 65χρονου δικηγόρου, που προφυλακίσθηκε τη Δευτέρα για το κύκλωμα της αποκαλούμενης «μαφίας του Κορυδαλλού».

Ο 65χρονος έφτασε εμφανώς καταβεβλημένος στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο έπειτα από διαταγή της έδρας για μεταγωγή του από τον Κορυδαλλό και βρέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον Άρη Φλώρο, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου.

Η συγκεκριμένη δίκη διεξάγεται σε δεύτερο βαθμό και αφορά στη δολοφονική επίθεση που είχε δεχθεί 65χρονος δικηγόρος, έξω από το σπίτι του στη Πεντέλη, τον Νοέμβριο του 2014 από τους Ολντι Ντούλτσε και Αρμπερ Μπάκο (σ.σ. ο τελευταίος δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο στη φυλακή).

Ο δικηγόρος είπε στο δικαστήριο ότι παρασταθεί ως πολιτική αγωγή και πως διορίζει δικηγόρους του τους κ. κ. Αλέξη Κούγια και Αλ. Λυκουρέζο. Στη συνέχεια οι δυο συνήγοροί του και ειδικά ο. κ Κούγιας ζήτησαν αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης ώστε να ενημερωθούν επί της δικογραφίας αλλά και επί της άλλης ογκωδέστατης δικογραφίας που αφορά στη μαφία των φυλακών. Με το αίτημα αναβολής συντάχθηκε και ο διορισθείς από το δικαστήριο δικηγόρος, ενός εκ των τριών κατηγορουμένων της υπόθεσης Όλντι Ντούλτσε.

Την αντίρρηση του για αναβολή της υπόθεσης εξέφρασε ο συνήγορος του Άρη Φλώρου, Τ. Μιχαλόλιας, ο οποίος ανέφερε πως ο εντολέας του έχει κάθε λόγο έπειτα τα όσα αποκαλύφθηκαν για την μαφία των φυλακών να επιθυμεί την εκδίκαση της υπόθεσης.

Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης για τις 11 Απριλίου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ