Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Στις 26 Ιουνίου η απόφαση για τον Μάριο Παπαγεωργίου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στις 26 Ιουνίου η απόφαση για τον Μάριο Παπαγεωργίου

Έντονη αντιπαράθεση και φραστικές επιθέσεις σε βάρος του κατηγορούμενου επεφύλαξαν οι συγγενείς του Μάριου Παπαγεωργίου, μία συνεδρίαση πριν εκδοθεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία, συγγενείς του άτυχου φοιτητή στράφηκαν κατά του βασικού κατηγορουμένου, ο οποίος επέμεινε και σήμερα ότι δεν σκότωσε το Μάριο Παπαγεωργίου.

«Η μητέρα του Μάριου ήρθε σε εμένα για να τη βοηθήσω. Δεν πήγα εγώ σε εκείνη. Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση. Με όλα αυτά που λέει ο συκοφάντης δικηγόρος κινδυνεύει η ζωή μου στη φυλακή» είπε ο κατηγορούμενος για να δεχθεί λεκτική επίθεση από τη μητέρα, αλλά και από τους συγγενείς του Μάριου Παπαγεωργίου που βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα.

«Στον τάφο να βρεις τα παιδιά σου δολοφόνε. Είσαι δολοφόνος και ψεύτης, κρεμάλα θέλεις. Πες πού έχεις το παιδί. Μίλησε επιτέλους. Πού το έχεις θάψει. Θανατική ποινή να σου επιβληθεί. Οι Μανιάτες φορούν παντελόνια και λένε την αλήθεια. Τι Μανιάτης είσαι εσύ;», φώναζαν οι συγγενείς και χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών για να τους καθησυχάσουν.

Εκτός δικαστικής αίθουσας οι συγγενείς δήλωσαν σχετικά: «Είναι βρωμιάρης, σκότωσε το παιδί και το έκαψε. Αυτός θέλει ηλεκτρική καρέκλα, όχι να του δώσουν και τον λόγο για να μιλήσει γι αυτά που έχει κάνει», φώναζαν οι συγγενείς του Μάριου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ