Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Στο ακροατήριο η αγωγή για την 17χρονη νεκρή του ποταμού Μάκκαρη στη Ρόδο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στο ακροατήριο η αγωγή για την 17χρονη νεκρή του ποταμού Μάκκαρη στη Ρόδο

Στις 21 Μαρτίου θα συζητηθεί ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου η αγωγή για αποζημίωση λόγω ψυχικής οδύνης που υπέβαλαν κατά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του δήμου Ρόδου, επτά συγγενείς της 17χρονης Αντωνίας Πετρίδη η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο στη γέφυρα του ποταμού Μάκκαρη στη Ρόδο.

Όπως αναφέρεται στην αγωγή, η γέφυρα ήταν μισογκρεμισμένη και κλειστή για προληπτικούς λόγους λόγω της κακής κατάστασής της, γιατί η διέλευσή της εγκυμονούσε κινδύνους για πεζούς και αυτοκίνητα. Λειτουργούσε παρακαμπτήριος, στην οποία δεν υπήρχαν καλός φωτισμός ή άλλο μέτρο προστασίας, δεν είχε σήμανση και γενικά υπήρχαν παραλείψεις, με υπαιτιότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου της αναδόχου εταιρείας και του επιβλέποντος του έργου μηχανικού, αναφέρει η «δημοκρατική».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η πανέμορφη Τόνια που οδηγούσε την «γουρούνα» τού πατέρα της, να κάνει απότομο ελιγμό για να μην πέσει πάνω σε σωρό χωμάτων. Το αποτέλεσμα ήταν το όχημα να ανατραπεί και η άτυχη κοπέλα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ