Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Στο εδώλιο ο ανήλικος ληστής για το έγκλημα στου Φιλοπάππου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στο εδώλιο ο ανήλικος ληστής για το έγκλημα στου Φιλοπάππου

Στο «σκαμνί» του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Αθηνών θα καθίσει ο ένας εκ των τριών ληστών που οδήγησαν στο θάνατο τον 25χρονο Νικόλα Μουστάκα, όταν επιχείρησαν να τον ληστέψουν πέρυσι το καλοκαίρι.

Ο 25χρονος βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε από αρκετό ύψος στο λόφο του Φιλοπάππου, ενώ τον λήστευαν αλλοδαποί. Την Τρίτη θα καθίσει στο εδώλιο ο ένας από τους τρεις ληστές, ο ανήλικος Γιούναλ Ιμτισάλ.

Υπενθυμίζεται, ότι μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, και οι 3 αλλοδαποί που εμπλέκονται στην υπόθεση, πήραν το δρόμο για τη φυλακή. Πρόκειται για δύο Πακιστανούς, ηλικίας 17 και 28 ετών και έναν 25χρονο Ιρακινό, που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία του 25χρονου φοιτητή Νικόλα Μουστάκα, ανήμερα του 15Αυγουστου, στον λόφο του Φιλοπάππου.

Σε βάρος τους έχουν ασκηθεί κακουργηματικές ποινικές διώξεις για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της ληστείας κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της σύστασης συμμορίας.

«Πήγα για να κάνω ληστεία» φέρεται να είχε υποστηρίξει στον ανακριτή ο 17χρονος Πακιστανός σημειώνοντας πως δεν είχε σκοπό να δολοφονήσει το θύμα, ωστόσο ο 25χρονος γλίστρησε και έπεσε στο γκρεμό.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ