Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Στο εδώλιο ο «δράκος με το φλάουτο»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στο εδώλιο ο «δράκος με το φλάουτο»

Άνοιξε η αυλαία της υπόθεσης του αποκαλούμενου «δράκου με το φλάουτο» στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ο πασίγνωστος σολίστ της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών με το λαμπρό βιογραφικό κλήθηκε να λογοδοτήσει για τις πράξεις του, καθώς κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 έτη, κατάχρηση σε ασέλγεια, πορνογραφία ανηλίκων, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία.

«Έχω μετανιώσει» ήταν οι τελευταίες λέξεις που είπε, πριν οδηγηθεί στη φυλακή!

Το χρονικό

Ήταν Ιανουάριος του 2017, όταν ένα 9χρονο κοριτσάκι στυλώνει τα πόδια και αρνείται να πάει στο μάθημα φλάουτου. Οι επίμονες ερωτήσεις των γονιών της, δεν καταφέρνουν να πείσουν τη μικρή να μιλήσει. Η χρονιά έφτασε στο τέλος και το 9χρονο κοριτσάκι ξεκαθαρίζει στην οικογένειά της ότι θέλει να συνεχίσει το φλάουτο, που τόσο αγαπά, αλλά με άλλο δάσκαλο γιατί ο συγκεκριμένος την κάνει να αισθάνεται άβολα. Η «μετάφραση» του άβολα σόκαρε τους γονείς της, οι οποίοι απευθύνθηκαν αμέσως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων καταγγέλλοντας το περιστατικό.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του καθηγητή, βρέθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και φωτογραφικό αρχείο, μέρος του οποίου είχε πορνογραφικό περιεχόμενο, εξωτερικός σκληρός δίσκος, μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, δύο πιστόλια, δίκαννο με κομμένη την κάννη και το κοντάκι, κάννη, κλείστρο, έξι μαχαίρια και δύο πτυσσόμενες ράβδοι, 549 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, δύο φυσίγγια και δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου, καθώς και δύο ψηφιακοί δίαυλοι.

Η ανατριχιαστική απολογία

Ακολουθεί μια ανατριχιαστική απολογία, καθώς αποδέχεται όσα του καταλογίζονται λέγοντας ότι έχει πρόβλημα.

«Την (ονοματεπώνυμο ανήλικης μαθήτριας) την είχα μαθήτρια από από τότε που ήρθε στο ωδείο από τον Σεπτέμβριο του 2014. Κάποιες φορές την είχα φωτογραφίσει ενώ έπαιζε φλάουτο και κατάλαβα ότι της άρεσε που είχε την προσοχή μου. Την χάιδεψα κάποιες φορές στο κεφάλι και κάποια φορά, στις αρχές του 2017, έβαλα το χέρι της μπροστά μου. Κατάλαβα ότι δεν της άρεσε και το σταμάτησα. Εξαιτίας της σταμάτησα από το ωδείο. Σταμάτησα γιατί σταμάτησε κι αυτή» ανέφερε ο 61χρονος σήμερα μουσικός.

Αναφερόμενος σε άλλο περιστατικό περιγράφει:

«Την φωτογράφισα κάποιες φορές και της άρεσε. Την χάιδευα έξω από τα ρούχα και επίσης της άρεσε. Έτσι συνέχισα να τη χαϊδεύω και να τη φωτογραφίζω χωρίς τα ρούχα της. Τρεις ή τέσσερις φορές την έβαλα να με ακουμπήσει εξωτερικά των ενδυμάτων μου και μια φορά (αναφέρεται σε ασελγή πράξη), ενώ καθόταν στην καρέκλα». Μάλιστα, όταν ερωτήθηκε σχετικά με το αν κλείδωνε την πόρτα όταν προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις, υποστήριξε πως ήταν πάντα ξεκλείδωτα γιατί ότι έκανε διαρκούσε λίγο. «Έχω μετανιώσει. ‘Έχω πρόβλημα το ξέρω» ήταν οι τελευταίες λέξεις του, πριν οδηγηθεί στη φυλακή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ