Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Στο εδώλιο ο εραστής και η χήρα για τη δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στο εδώλιο ο εραστής και η χήρα για τη δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη

Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη θα βρεθούν την ερχόμενη Τρίτη η χήρα τού δολοφονημένου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη από τη Σητεία και ο πρώην εραστής της!

Την 40χρονη Βουλγάρα που έχει αποκτήσει ένα αγοράκι με τον 62χρονο γιατρό που δολοφονήθηκε με τρεις σφαίρες, βαρύνει η κατηγορία της άμεσης συνέργειας στην ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ ο 39χρονος ομοεθνής της και πρώην αστυνομικός που είναι προφυλακισμένος, παραπέμπεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Εξέταση DNA

Στο μεταξύ, ο 6χρονος γιος της χήρας δεν έχει υποβληθεί ακόμα σε εξέταση DNA, κάτι που έχει ζητήσει η οικογένεια του θύματος, για να αποδειχτεί αν είναι γνήσιο τέκνο του καρδιολόγου. Αρχικά, η 40χρονη είχε αρνηθεί να μπει σε αυτή τη διαδικασία και μάλιστα είχε απαντήσει με εξώδικο στην κουνιάδα της η οποία της ζητούσε να υποβάλει το παιδί στη διαδικασία. Μεταξύ άλλων είχε χαρακτηρίσει μη αξιόπιστη τη μέθοδο που προτείνουν οι συγγενείς του γιατρού για τη διεξαγωγή DNA και είχε δηλώσει ότι θα προσέφευγε ενώπιον κάθε αρμοδίου δικαστηρίου για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων της.

Λίγους μήνες μετά, σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso”, η χήρα δήλωσε έτοιμη να υποβάλει σε εξέταση DNA το παιδί της «για να μην πλανάται οποιαδήποτε εικόνα που θίγει την προσωπικότητα του ανήλικου αναφορικά με την πατρότητά του», ωστόσο, η εξέταση αυτή δεν έχει γίνει ακόμα. Αυτή τη στιγμή το αγοράκι είναι κληρονόμος μιας τεράστιας περιουσίας την οποία διαχειρίζεται η μητέρα του, η οποία έχει αποφυλακιστεί με όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης για τη δολοφονία του 62χρονου.

Αρνείται ότι γνώριζε το εγκληματικό σχέδιο

Πάντως, ακόμα και σήμερα η Βουλγάρα αρνείται ότι γνώριζε το εγκληματικό σχέδιο του ομοεθνή της που τον Οκτώβριο του 2017 πυροβόλησε τρεις φορές με καραμπίνα τον άτυχο γιατρό την ώρα που εκείνος πήγαινε από τη Σητεία στον Μακρύ Γιαλό όπου διατηρούσε ιατρείο. Όμως, το παραπεμπτικό βούλευμα που βγήκε τον Νοέμβριο την «καίει» καθώς αναφέρει ότι παρείχε σημαντικές πληροφορίες στον 39χρονο για τη δολοφονία του 62χρονου γιατρού τον οποίο έβγαλαν από τη μέση πριν εκείνος προλάβει να ξεκινήσει διαδικασίες διαζυγίου, όπως επιθυμούσε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ