Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Στο εδώλιο 92χρονος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας 68χρονου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στο εδώλιο 92χρονος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας 68χρονου

Λίγο πριν συμπληρώσει έναν… αιώνα ζωής θα καθίσει στο εδώλιο με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας ένας 92χρονος από τη Ρόδο, ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 68χρονο γείτονά του με τον οποίο έχει κτηματικές διαφορές!

Η δίκη του ηλικιωμένου πρόκειται να ξεκινήσει στις 8 Απριλίου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου. Κατά το κατηγορητήριο, το πρωί της 17ης Απριλίου 2013, ο 92χρονος βρισκόταν στο αγρόκτημά του, το οποίο συνορεύει με το χωράφι του θύματος, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.

Τον έσωσε μία λαμαρίνα

Όταν οι δύο άντρες διασταυρώθηκαν, άρχισαν να λογοφέρνουν, αλλά κάποια στιγμή ο 92χρονος πήρε μέσα από μία αποθήκη τη δίκαννη κυνηγετική καραμπίνα του και πυροβόλησε τον 68χρονο από απόσταση 20 μέτρων, μπροστά στα μάτια του 53χρονου φίλου του ο οποίος τον βοηθούσε στις γεωργικές εργασίες. Σύμφωνα με την dimokratiki.gr τα σκάγια βρήκαν τον 68χρονο στην γνάθο, όμως θα μπορούσε να πάθει πολύ χειρότερα αν δεν στεκόταν πίσω από μία λαμαρίνα!

Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα και, στη συνέχεια, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου όπου νοσηλεύτηκε, ενώ ο 92χρονος συνελήφθη και τού ασκήθηκε δίωξη για  απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Όπως είπε αργότερα ο 68χρονος, ο ηλικιωμένος έγινε πυρ και μανία επειδή τού ζήτησε με ήρεμο τρόπο να βγάλει κάποιες λαμαρίνες που είχε τοποθετήσει στο χωράφι του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ