Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Της έστειλε… πυροκροτητές για να πάρει πίσω τα λεφτά της!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Της έστειλε… πυροκροτητές για να πάρει πίσω τα λεφτά της!

 Στα μαχαίρια βρίσκονται δύο κουμπάρες με τη μία να κατηγορείται ότι έστειλε… πυροκροτητές στο μαγαζί της άλλης στον Βόλο, επειδή της χρωστούσε χρήματα και δεν της τα επέστρεφε! Για την πράξη της αυτή, η 45χρονη που κατοικεί στη Αθήνα, θα λογοδοτήσει ενώπιον του Κακουργιοδικείου σε ημερομηνία που δεν έχει ακόμα αποφασιστεί!

Μαζί με τη γυναίκα κατηγορείται και ένας άγνωστος άντρας. Οι κατηγορίες είναι για προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών από κοινού σε βαθμό κακουργήματος και για απόπειρα εκβίασης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό πλημμελήματος.

Eίχε αρνηθεί ότι εκβίαζε τη συνομήλικη κουμπάρα της

Στην προανακριτική απολογία της, η κατηγορούμενη είχε αρνηθεί ότι εκβίαζε τη συνομήλικη κουμπάρα της με απειλητικά τηλεφωνήματα και γραπτά μηνύματα στο κινητό της για να της επιστρέψει 15.000 ευρώ που της δάνεισε το 2003, με σκοπό να τα δώσει στον πολιτικό μηχανικό σύζυγό της για έργο που τελικά δεν έγινε. Είχε δηλώσει, επίσης, άγνοια για τους κίτρινους φακέλους με τους ηλεκτρικούς πυροκροτητές που εστάλησαν στο μαγαζί της καταστηματάρχη στον Βόλο και που βρέθηκαν στη θυρίδα της δικηγόρου της τελευταίας το πρωί της 29ης Ιανουαρίου 2018.

Η γυναίκα, τότε, είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή με τις κατηγορίες της εκβίασης και της παράβασης του νόμου περί εκρηκτικών υλών και μετά την απολογία της είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους ως τη διεξαγωγή της δίκης της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ