Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Φυλάκιση με αναστολή στον οπαδό του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Γκαρσία

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Φυλάκιση με αναστολή στον οπαδό του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Γκαρσία

Σε ποινή φυλάκισης  ενός έτους, με  διετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης  ο  26χρονος οπαδός  του ΠΑΟΚ που πέταξε το ρολό ταμειακής μηχανής στον αγώνα του Δικέφαλου  με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, τον περασμένο Φεβρουάριο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του τότε τεχνικού της ομάδας του Πειραιά,  Όσκαρ Γκαρσία.

Η δικαστική απόφαση απαγορεύει την είσοδο του 26χρονου  στους αγώνες του ΠΑΟΚ ενώ θα  πρέπει να παρουσιάζεται και να παραμένει στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του δύο ώρες πριν, κατά τη διάρκεια και δύο ώρες μετά τη λήξη κάθε αναμέτρησης της ομάδας του  για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι το ρολό τον χτύπησε στην πλάτη και αυτός το πέταξε με τη σειρά του χωρίς να έχει σκοπό να τραυματίσει κανέναν. Στο δικαστήριο πάντως δεν προσήλθε ο  Όσκαρ Γκαρσία, αλλά εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο του.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, η υπεράσπιση του κατηγορουμένου αμφισβήτησε τον τραυματισμό του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας πως μέσα στην πανηγυρική ατμόσφαιρα που υπήρχε πέταξε κι ο 26χρονος  ένα ρολό ταμειακής μηχανής, μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

«Δεν θα ήθελα να προβώ σε κάποιο σχόλιο για την απόφαση του δικαστηρίου. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι πως έχω συγχωρέσει τον οπαδό για την πράξη του. Έχω ξεχάσει το περιστατικό στην Τούμπα και δεν θέλω να το σκέφτομαι άλλο», δήλωσε ο Καταλανός πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, όταν του ζητήθηκε από δημοσιογράφο να σχολιάσει την απόφαση του δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ