Σάββατο 20 Απριλίου 2024

 «Ψυχραιμία και υπομονή», διαμηνύει o Μένιος Φουρθιώτης, μέσω του δικηγόρου του

NEWSROOM icon
NEWSROOM
 «Ψυχραιμία και υπομονή», διαμηνύει o Μένιος Φουρθιώτης, μέσω του δικηγόρου του

«Ψυχραιμία και υπομονή» συνιστά, μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με το Open, o Μενιος Φουρθιώτης δια του συνηγόρου του Θεμ. Σοφού, αλλά και της ιδιοκτήτριας εταιρείας των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής του «Αποκαλυπτικά Live».

Ο γνωστός δικηγόρος  στην ανακοίνωσή του επισημαίνει πως δεν πρόκειται για τελεσίδικη απόφαση συνιστώντας «ψυχραιμία και υπομονή».

Ο δικηγόρος Θέμης Σοφός

Σχετικά με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN BEYOND TV για τη διακοπή της συνεργασίας με τον κ. Μαίνανδρο- Γεώργιο Φουρθιώτη ο κ. Θεμιστοκλής Σοφός δηλώνει:

«Η Ανακοίνωση είναι Περιττή και Εμπαθής. Μπορεί η μετάδοση της Εκπομπής να διακόπτεται, όμως δεν υπάρχει τελεσίδικη κρίση της δικαιοσύνης και συνιστώ στην διοίκηση του καναλιού, Ψυχραιμία και Υπομονή», ενώ η ιδιοκτήτρια εταιρεία των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE δηλώνει τα εξής:

«Η συνέχεια της δικαστικής έκβασης, αφορά τα πολιτικά, ποινικά και αστικά δικαστήρια για τους εμπλεκόμενους σε μία υπόθεση που έχει έντονο άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ