Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

“Δικαστής Τερτσέτης” : Όταν η Θέμις έχει νεύρα και… πείσμα!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Δικαστής Τερτσέτης” : Όταν η Θέμις έχει νεύρα και… πείσμα!

Μια ιδιότυπη δικαστική διαμάχη απασχολεί τον τελευταίο καιρό τα ποινικά και πολιτικά δικαστήρια των Αθηνών. Από τη μια η εν ενεργεία δικαστής και από την άλλη ο τέως σύζυγος της. Αιτία της διαμάχης μια μήνυση του συζύγου κατά της συζύγου η οποία πήγε στο αρχείο με συνοπτικές διαδικασίες και από εκεί άρχισε  το «κυνηγητό».

Διηγείται ο “δικαστής Τερτσέτης”

Μήνυση για ψεύδη καταμήνυση και αγωγή για προσβολή προσωπικότητας ήταν η απάντηση της δικαστικής λειτουργού…

Φυσικά με  τα πραγματικά περιστατικά  που αναφέρονται στη μήνυση του συζύγου κατά της συζύγου ένας προσεκτικός εισαγγελέας, θα μπορούσε πριν την βάλει στο αρχείο, ,να ασκήσει ποινική δίωξη τουλάχιστον για αυτοδικία. Καθότι ουδείς και ιδίως οι θεράποντες και θεραπαίνιδες της δικαιοσύνης δεν επιτρέπεται να ικανοποιεί νόμιμο δικαίωμα του ενεργώντας αυθαίρετα και αυτοδύναμα…

Και όμως ουδέν ποινικό κολάσιμο διέγνωσε η εισαγγελική διάταξη με αποτέλεσμα σήμερα ήδη ο άλλοτε μηνυτής και τώρα μηνυόμενος σύζυγος να αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες και να έχει ήδη καταδικαστεί στο Τριμελές Πλημ/κειο με μια αρκετά βαριά ποινή.

Εις μάτην οι εκκλήσεις του Εισαγγελέα επί ακροατηρίω να κλείσει η υπόθεση εκεί. Έγκυρες πηγές λένε ότι η εμμονή της δικαστικής λειτουργού να τραβάει μια υπόθεση από τα «μαλλιά» φέρνει σε δύσκολη θέση συναδέλφους της ενώ το θέμα έχει φτάσεις και τους επάνω ορόφους του  Θέμιδος Μελάθρου.

Σε κάθε περίπτωση το λόγο έχουν τώρα οι Εφέτες που ως ηλικιακά μεγαλύτεροι της μηνύτριας και σοφότεροι ίσως δουν με άλλο μάτι την υπόθεση

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ