Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ιωάννα Λαχανά: Τα πειθαρχικά του ΔΣΑ, ο Λ. Λαζόπουλος και τα δάνεια σε Ελβετικό φράγκο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ιωάννα Λαχανά: Τα πειθαρχικά του ΔΣΑ, ο Λ. Λαζόπουλος και τα δάνεια σε Ελβετικό φράγκο

Το είδαμε κι αυτό! Ο ΔΣΑ δεν είχε άλλα θέματα να ασχοληθεί και αποφάσισε να παρέμβει σε μια διαμάχη ενός μέλους του με τον Λαζόπουλο!

Γράφει η δικηγόρος Ιωάννα Λαχανά

Επειδή όμως το συγκεκριμένο μέλος του ΔΣΑ είναι ένας πολύ έμπειρος και με δημόσια διαδρομή δικηγόρος, είναι βέβαιο ότι θα υπήρχε σοβαρός, σοβαρότατος λόγος και προφανώς ο μόνος που θα «πονούσε» τον τηλεκριτή των πάντων στην χώρα μας από το πανίσχυρο «βήμα» της TV.

Το θέμα όμως είναι άλλο και πολύ πιο σοβαρό. Διότι δεν είναι δυνατόν να ενεργοποιούνται ταχύτατα τα «πειθαρχικά» αντανακλαστικα του ΔΣΑ για να προστατέψουν τον όποιο Λαζόπουλο (διότι το μέλος του ΔΣΑ ούτε ζήτησε εξ’ όσων γνωρίζουμε, ούτε χρειάζεται καμμία προστασία) και να «σφυρίζει» αδιάφορα στην πρωτοφανή περιφρόνηση του ισχύοντος δικαίου και του νομικού μας πολιτισμού, όταν κυβερνητικός εκπρόσωπος και μέλος του ΔΣΑ κατακεραύνωνε  URBI ET ORBI έναν Έλληνα πολίτη «ως λαθρέμπορα ναρκωτικών» παντελώς αναιτιολόγητα.

Αν ο ΔΣΑ θέλει να απολαμβάνει του οφειλόμενου σεβασμού εκ μέρους των Ελλήνων πολιτών, έχει άλλο πεδίο, λαμπρό μάλιστα, για να επιδείξει την επιμέλειά του.

Είναι ευκαιρία άλλωστε να πάρει θέση για την δήθεν χορήγηση των δανείων σε ελβετικά φράγκα , μια «καλοστημένη μηχανή»,που λεηλάτησε και συνεχίζει να λεηλατεί τους Έλληνες πολίτες, αφού καμία τράπεζα δεν δανείστηκε ελβετικά φράγκα για να δώσει δάνεια σε ευρώ.

Ηεντολή επίσης άρνηση συνδρομής των μελών του προς τις τράπεζες για την έκδοση δικαστικών αποφάσεων κατά δανειοληπτών και αν δεν έχει προηγηθεί επιστολή της τράπεζας προς τον δανειολήπτη που να τον καλεί να εξοφλήσει το δάνειό του στην τιμή που πωλεί η τράπεζα τα δάνεια σε FUNDS και η οποία ίσως δεν ξεπερνά το 10-12% της αξίας του δανείου, είναι μια ακόμη ενέργεια που θα ανακουφίσει δεκάδες , αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

Αλλά πού χρόνος; Ανθ’ ημών Λαζόπουλος!

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ