Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Παρέμβαση της Ξ. Δημητρίου μετά τις νέες καταγγελίες ΚΚΕ για τηλεφωνικές υποκλοπές.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παρέμβαση της Ξ. Δημητρίου μετά τις νέες καταγγελίες ΚΚΕ για τηλεφωνικές υποκλοπές.

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσε η τελευταία καταγγελία του ΚΚΕ για συνακροάσεις.

Η Ανώτατη εισαγγελική λειτουργός διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών δημοσιεύματα του Τύπου, καθώς και την επερώτηση του Κομμουνιστικού Κόμματος στη Βουλή, που κάνει λόγο για καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της έρευνας που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια, με αφορμή παλαιότερες καταγγελίες του κόμματος για συνακροάσεις. Η κ. Δημητρίου με την παραγγελία της ζητά να γίνουν άμεσα ενέργειες και να ενημερωθεί γι’ αυτές.

Όσον αφορά στο νέο περιστατικό, το ΚΚΕ «καταγγέλλει το σημερινό νέο κρούσμα τηλεφωνικών συνακροάσεων, στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ, με τρίτους, μεταξύ των οποίων και το τηλεφωνικό κέντρο άλλου κόμματος. Προκαλεί τεράστια ερωτηματικά το γεγονός ότι δύο και πλέον χρόνια, μετά το πρώτο κρούσμα, οι αρμόδιες αρχές κωλυσιεργούν απαράδεκτα να καταλήξουν σε πόρισμα.

Η κυβέρνηση και οι αρμόδιες αρχές έχουν τεράστιες ευθύνες γι’ αυτή την απαράδεκτη καθυστέρηση αποκάλυψης των υπαίτιων, με αποτέλεσμα τα κρούσματα των τηλεφωνικών συνακροάσεων να συνεχίζονται».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ