Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ιερέας κατηγορείται για βιασμό και κακοποίηση 12χρονης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ιερέας κατηγορείται για βιασμό και κακοποίηση 12χρονης

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τις πράξεις ενός ιερέα ο οποίος φέρεται να βίαζε 12χρονη σε χωριό του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα ο ιερέας που κατηγορείται για το κακούργημα της παιδεραστίας, είναι 57 ετών, πατέρας τεσσάρων παιδιών ενώ η σύζυγος του έχει φύγει από τη ζωή.

Τα τελευταία χρόνια συζούσε με μια γυναίκα από τη Βουλγαρία, μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού σε χωριό της Ανατολικής Μάνης όπου διέμενε και ασκούσε το επάγγελμα του.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 57χρονος ιερέας φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το 12 ετών, κοριτσάκι από την τρυφερή ηλικία των εννέα, μέχρι και τη στιγμή της σύλληψής του.

Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές ότι ο κατηγορούμενος χτυπούσε βάναυσα την ανήλικη, όταν εκείνη αντιδρούσε.

Το ανήλικο κορίτσι, μην αντέχοντας άλλο την κακοποίηση, απευθύνθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο κίνησε όλες τις διαδικασίες που οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του ιερέα.

Η σύλληψη του κατηγορούμενου ήρθε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, ενώ με διαδικασίες εξπρές προχώρησαν η προανάκριση και η απολογία του. Την επόμενη ημέρα, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι τη δίκη του.

Για το συγκλονιστικό περιστατικό αναμένεται η ανακοίνωση της Αστυνομίας, όπως και η εισαγγελική διαταγή για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του φερόμενου ως παιδεραστή.

«Όλοι το γνώριζαν», παραδέχεται κάτοικος της ευρύτερης περιοχής και συνεχίζει: «Κυκλοφορούσε μεθυσμένος όλη μέρα.Γνωρίζαμε ότι παρενοχλούσε παιδιά και φροντίζαμε να φυλάμε τα δικά μας παιδιά μακριά του», αναφέρει.

Η ίδια πηγή δε διστάζει να αφήσει ανοιχτά ερωτήματα για το αν η δράση του 57χρονου είχε επεκταθεί και ως ποιο βαθμό σε άλλα παιδιά, ωστόσο στο ερώτημα «γιατί η κοινωνία δεν μίλησε», η απάντηση ήταν μια ηχηρή σιωπή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ