Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

ΕΔΕ και ΔΣΑ σε “κοινή γραμμή” με τους δικαστικούς υπαλλήλους

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΕΔΕ και ΔΣΑ σε “κοινή γραμμή” με τους δικαστικούς υπαλλήλους

Οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό απασχόλησε κοινή συνάντηση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, του ΔΣΑ και των δικαστικών υπαλλήλων.

Την κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ως προς τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, αποφάσισαν η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, ο ΔΣΑ και οι δικαστικοί υπάλληλοι.

Σε κοινή συνάντηση της ΕΔΕ με το Προεδρείο του ΔΣΑ και του Συλλόγου των Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας, κρίθηκε πως πρέπει να υπάρξουν συντονισμένες ενέργειες προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τις κενές θέσεις εργασίας. Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν τα κενά και οι ελλείψεις σε δικαστικούς υπαλλήλους, ιδιαίτερα στο Εφετείο Αθηνών, ενώ κατατέθηκαν προτάσεις και αποφασίστηκε ο συντονισμός των ενεργειών για την από κοινού αντιμετώπιση του προβλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι το ζήτημα απασχολεί ιδιαίτερα τους δικαστικούς υπαλλήλους οι οποίοι από την αρχή του δικαστικού έτους έχουν προχωρήσει σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας στα δικαστήρια των Αθηνών, με αποτέλεσμα να κατεβαίνουν από τις έδρες στη 13:00.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ