Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Άγρια επίθεση από ανήλικους ληστές δέχθηκε κοπέλα στη Θήβα (ΒΙΝΤΕΟ)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άγρια επίθεση από ανήλικους ληστές δέχθηκε κοπέλα στη Θήβα (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγρια επίθεση… on camera δέχθηκε από ανήλικους Ρομά στο Πυρί της Θήβας μία κοπέλα και τα πλάνα από την ληστεία που καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας σοκ!

Το θύμα φαίνεται περπατάει λίγα μέτρα μακριά από τον καταυλισμό όταν έκαναν ξαφνικά την εμφάνισή τους οι πέντε Ρομά, που σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης κυκλοφορούσαν για αρκετή ώρα στην περιοχή. Οι δύο μεγαλύτεροι σε ηλικία πλησιάζουν τη γυναίκα και οι μικρότεροι παίρνουν πέτρες για να αποτρέψουν οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο στη ληστεία. Εκείνη καλεί σε βοήθεια και αντιστέκεται, ενώ από τις φωνές της βγαίνει μία γυναίκα στο μπαλκόνι της απέναντι πολυκατοικίας φωνάζοντας «ληστεία, ληστεία πιάστε τους».

Οι δράστες δεν πτοούνται και ρίχνουν κάτω τη γυναίκα, προσπαθώντας να της αρπάξουν την τσάντα. Από το σημείο περνάει ένα φορτηγάκι και τότε οι μικρότεροι ληστές πετάνε πέτρες στο παρμπρίζ του!  Ο οδηγός εγκαταλείπει το σημείο και τελικά οι ανήλικοι καταφέρνουν να αποσπάσουν την τσάντα από τα χέρια της γυναίκας και να εξαφανιστούν.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ