Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα με θύμα 52χρονο στην Αχαΐα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άγριο έγκλημα με θύμα 52χρονο στην Αχαΐα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το άγριο έγκλημα στο Ελαιοχώρι Αχαΐας, με θύμα έναν 52χρονο που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από έναν 72χρονο γείτονα της μητέρας του, όταν τού ζήτησε να σταματήσει να κλέβει ρεύμα από το σπίτι της.

Ο ηλικιωμένος που τον κατακρεούργησε χωρίς δισταγμό, είχε κάνει φυλακή και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα.

Το έγκλημα που έγινε με αφορμή μία απλή παρατήρηση, συνέβη γύρω στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης. Ο άτυχος Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος έμενε στην Αθήνα και είχε επισκεφθεί τη μητέρα του στο χωριό για τις Απόκριες. Εκείνη ενημέρωσε τον γιο της ότι ένας γείτονας έκλεβε ρεύμα από το δικό της ρολόι της ΔΕΗ, στο οποίο είχε κάνει παράνομη σύνδεση. Έτσι, ο 52χρονος πήγε στο καφενείο όπου βρισκόταν ο γείτονας και του ζήτησε εξηγήσεις για όσα του είχε πει η μητέρα του.

Όμως, η συζήτηση εξελίχθηκε σε καβγά και, όταν οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια, ο ηλικιωμένος σε κατάσταση αμόκ έβγαλε μαχαίρι. Έντρομος ο νεότερος άντρας έτρεξε προς το αυτοκίνητό του για να γλιτώσει, αλλά ο δράστης τον πρόλαβε και τον μαχαίρωσε στην κοιλιά. Αιμόφυρτος ο 52χρονος προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά ο 72χρονος τον κυνήγησε και τον μαχαίρωσε για δεύτερη φορά, ακριβώς στην καρδιά.

Αφήνοντας το θύμα να ψυχορραγεί, ο δράστης κρύφτηκε στην αποθήκη του δημοτικού σχολείου του χωριού, αλλά εντοπίστηκε από αστυνομικούς που είχαν ειδοποιηθεί από τους αυτόπτες μάρτυρες και βρήκαν πάνω του το μαχαίρι. Ο ηλικιωμένος, που είχε απασχολήσει τη δικαιοσύνη παλιότερα και είχε εκτίσει ποινή, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ