Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Άντρο εγκληματικότητας το τελευταίο βαγόνι του Προαστιακού

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άντρο εγκληματικότητας το τελευταίο βαγόνι του Προαστιακού

Καταγγελίες για κρούσματα παραβατικής συμπεριφοράς με μαχαιριές, οπλοκατοχή, διακίνηση και χρήση ναρκωτικών στο τελευταίο βαγόνι του Προαστιακού Σιδηρόδρομου, κάνουν οι επιβάτες και οι υπεύθυνοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της εταιρείας σιδηροδρομικών μεταφορών, την περασμένη Δευτέρα έγινε ένα επεισόδιο μεταξύ τοξικομανών στο τελευταίο βαγόνι, κατά την διάρκεια του οποίου μάλιστα βγήκαν ακόμα και μαχαίρια.

Δεν πρόκειται να το ξαναπάρουν

Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα έντρομα μάτια των επιβατών οι οποίοι παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι, μην μπορώντας να πιστέψουν αυτά που συνέβαιναν. Φυσικά, οι περισσότεροι φοβήθηκαν για την ασφάλειά τους και, όπως είπαν, δεν πρόκειται να ξαναπάρουν τον προαστιακό:

«Το τελευταίο βαγόνι λειτουργεί σαν γαλαρία με τους τοξικομανείς να κάνουν κατάληψη και να σπέρνουν τον τρόμο. Εκτός από την παραβατικότητα, υπάρχει και υγειονομικό πρόβλημα. Οι τουαλέτες είναι υγειονομικές βόμβες, καθώς κλείνονται μέσα με τις ώρες και κάνουν ακόμα και χρήση ναρκωτικών, ενώ την ίδια ώρα το προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν μπορεί να επέμβει», είπε υπεύθυνος της εταιρείας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν πολλά προβλήματα που χρήζουν άμεσης λύσης. Είναι διαπιστωμένο ότι οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών και χρησιμοποιούν τον προαστιακό σιδηρόδρομο για να πάνε στα στέκια διακίνησης ναρκωτικών που βρίσκονται ως επί το πλείστον σε Μενίδι και Άνω Λιόσια».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ