Τρίτη 23 Απριλίου 2024

«Έβλεπα τον 54χρονο να κακοποιεί την Αγγελική»!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Έβλεπα τον 54χρονο να κακοποιεί την Αγγελική»!

Νέα στοιχεία στην υπόθεση εξαφάνισης της Αγγελικής Πεπόνη ήρθαν στο φως, έπειτα από μαρτυρία γυναίκας στον τηλεοπτικό σταθμό Star. Πρόκειται για γειτόνισσα της εξαφανισμένης κοπέλας, η οποία κατηγόρησε τον 54χρονο φίλο της Αγγελικής για βίαιη συμπεριφορά.

«Ήρθε ο κύριος με το μηχανάκι, κατέβηκε η Αγγελική, της έδωσε ένα χαστούκι και της ζήτησε να ανέβει πάνω στη γριά, να πάρει λεφτά και να ξανακατέβει», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, είχε δει πολλές φορές τον 54χρονο να κακοποιεί την όμορφη κοπέλα. «Αυτό έγινε πολλές φορές, κάμποσες μπορώ να πω. Την χτυπούσε, την έσπρωχνε. Το είδα από τη βεράντα μου! Θυμάμαι την μέρα που εξαφανίστηκε. Νομίζω γινόταν φασαρία, την κρατούσαν η μαμά και η αδελφή της και της έλεγαν: «παιδί μου μη φύγεις, θα σε σκοτώσει»».

Την ίδια ώρα κλιμακώνονται οι έρευνες στην Πρέβεζα γύρω από το κρανίο που βρέθηκε δίχως την κάτω γνάθο, κατά την διάρκεια εργασιών διάνοιξης μίας τάφρου στην ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να ανήκει στην 26χρονη Αγγελική Πεπόνη.

Τις προηγούμενες ημέρες οι Αρχές, προσπαθούν να αφαιρέσουν το νερό από την τάφρο προκειμένου να ερευνηθεί ο πυθμένας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν βρεθεί κάποια επιπλέον μικρά οστά και θραύσματα οστών τα οποία εκ πρώτης όψεως δεν χαρακτηρίζονται από τους αστυνομικούς ανθρώπινα, ωστόσο για παν ενδεχόμενο θα αποσταλούν και αυτά για περαιτέρω εργαστηριακή ανάλυση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι ακτινογραφίες από παλιό τροχαίο ατύχημα που είχε η αγνοούμενη το 2009 ταιριάζουν με σημάδι στο κρανίο που βρέθηκε στην τάφρο και πλέον οι Αρχές και η οικογένεια της άτυχης κοπέλας αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα του τεστ DNAαπό τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται, ότι στην περιοχή που βρέθηκε το κρανίο είχε χαθεί τον Ιούνιο του 2010 η 26χρονη Αγγελική Πεπόνη, με τα μέχρι τώρα στοιχεία να «δείχνουν» ως κομβικό πρόσωπο στην υπόθεση τον «φίλο» της άτυχης κοπέλας που φέρεται να την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά και βρισκόταν μαζί της τις ώρες που χάθηκε.

Σημειώνεται, ότι ο ίδιος ήρθε τότε αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για διάθεση ναρκωτικών ουσιών σε τρίτους κατ’ εξακολούθηση και κατ’ υποτροπή. Πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, στο Εφετείο η ποινή του μειώθηκε και αποφυλακίστηκε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ