Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Μεσσηνία: Σκότωσε τον σύζυγό της με καυτό νερό – Τον χτύπησε με πλάστη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έγκλημα στη Μεσσηνία: Σκότωσε τον σύζυγό της με καυτό νερό – Τον χτύπησε με πλάστη

Σοκ προκαλεί η είδηση του ξυλοδαρμού ενός ηλικιωμένου από τη γυναίκα του στη Μεσσηνία, μετά από διαπληκτισμό τους, και είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του πρώτου.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, η 68χρονη έριξε καυτό νερό στον σύζυγό της και εν συνεχεία τον χτύπησε με ξύλινο αντικείμενο με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να διακομιστεί σε σοβαρή κατάσταση με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες εξέπνευσε.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 68χρονη, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία σε βάρος 73χρονου.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, η 68χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 73χρονο για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, του έριξε καυτό νερό σε μέρη του σώματος του, προκαλώντας του εγκαύματα και εν συνεχεία τον χτύπησε με ξύλινο αντικείμενο, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Ο 73χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες εξέπνευσε.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ