Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Κοιμόταν 10 μέρες δίπλα στον νεκρό σύντροφο της

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Κοιμόταν 10 μέρες δίπλα στον νεκρό σύντροφο της

Ψυχώ στο Χαλάνδρι περιγράφει στους αστυνομικούς η 56χρονη Γερμανίδα!

Ένα έγκλημα με διαστάσεις ψυχολογικού θρίλερ αναδεικνύεται μέσα από τις περιγραφές στην αστυνομία της 56χρονης Γερμανίδας που κατηγορείται για τη δολοφονία του Έλληνα συντρόφου της. Όπως ισχυρίζεται κοιμόταν μαζί του επί 10 ημέρες και του μαγείρευε λες και ήταν ζωντανός.

«Όταν ξύπνησα στις 19 Δεκεμβρίου πήγα τον ψηλάφισα και κατάλαβα ότι ήταν κανονικά νεκρός. Δεν είχε παλμούς… Με έπιασε πανικός. Άρχισα να του μιλάω και δεν ήξερα τι να κάνω. Είχα καταλάβει ότι πέθανε αλλά δεν το πίστευα και μου άρεσε να είμαι δίπλα του. Το χρειαζόμουν. Από τότε τις επόμενες 10 μέρες ξάπλωνα και κοιμόμουν δίπλα του, γιατί ένιωθα ότι ήταν ακόμα κοντά μου. Ζούσα σαν να ήταν μαζί μου, πήγαινα σούπερ μάρκετ, του μιλούσα, μαγείρευα και για τους δυο μας. Εμένα με ανησυχούσε μην έρθει και τον ψάξει κανένας».

Η Γερμανίδα, η οποία φαίνεται πως ζήλευε τον 64χρονο άνδρα, αισθανόταν πως ο μεσίτης δεν θα την ακολουθούσε στη Γερμανία για τις γιορτές, και όπως ισχυρίζεται εκείνος την έσπρωξε. Περιγράφει δε, με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς, πως έπεσε νεκρός.

«Εγώ έβαλα 5 ή 6 χάπια σε ένα ποτήρι που είχα βάλει μέσα μπλε πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό και τα διέλυσα στην πορτοκαλάδα με ένα κουτάλι. Μετά του πήγα το ποτήρι αυτό με την πορτοκαλάδα και την ήπιε. Αυτά τα χάπια ήταν άσπρα και ήταν πεταμένα μέσα στο συρτάρι στο σαλόνι. Μέσα στη νύχτα, άρχισε να βήχει χειρότερα και να βγάζει σαν αφρούς από το στόμα του».

«Ξάπλωσα δίπλα του…»

Η γυναίκα ισχυρίζεται πως έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από ώρες.

«Τον βρήκα ξαπλωμένο στο κρεβάτι να ροχαλίζει σιγανά και είδα στο σπίτι μια αναστάτωση σαν να είχε προσπαθήσει να κινηθεί μέσα στο σπίτι και να μην μπορούσε, να έριχνε πράγματα κάτω. Ξάπλωσα κοντά του και είδα ότι δεν μπορούσε να μιλήσει καλά, σαν να μπέρδευε τα λόγια του. Μου έπιασε το χέρι μου και το έσφιξε δυνατά».

Όπως ισχυρίζεται, τότε κατάλαβε πως είναι νεκρός αλλά αποφάσισε να μείνει δίπλα του. «Μια μέρα όμως άκουσα κάποιον που πήγε στον ιδιοκτήτη από πάνω από το σπίτι που έμενα με τον Γιάννη και άρχισε να ρωτάει και εγώ έπαθα πανικό και αγχώθηκα ότι αν τον ψάχνουν, κάποιος θα καταλάβαινε τι έχει συμβεί. Έτσι αποφάσισα να πάω στη Γερμανία να δω τα παιδιά μου, μια τελευταία φορά και μετά να αυτοκτονήσω. Πήγα λοιπόν Γερμανία στις 18 Ιανουαρίου, νοίκιασα ένα σπιτάκι για 3 βδομάδες και είδα τα παιδιά μου».

Η γυναίκα η οποία έφυγε για τη Γερμανία, αλλά λίγες ημέρες μετά επέστρεψε στην Αθήνα και έμενε σε ξενοδοχεία.

Ο δικηγόρος της 56χρονης γυναίκας, Σπύρος Δημητρίου, έκανε λόγο για ένα πολύ σπάνιο έγκλημα:

«Είναι μια φρικιαστική ομολογουμένως υπόθεση στην οποία δεν χωρούν ιδιαίτεροι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί. Αρκετό είναι το γεγονός ότι η φερόμενη ως δράστης συγκατοίκησε με έναν νεκρό άνθρωπο και από σεβασμό προς την μνήμη του δεν μπορώ να αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες για την συγκατοίκηση αυτή. Χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις ψυχιατρικής είναι αναμφίβολο ότι η γυναίκα αυτή πάσχει και θα πρέπει να εξεταστεί το μέγεθος και η ικανότητά της προς καταλογισμό σε σχέση με την πράξη».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ